Reacties

Waarom ik mijn groene jas terugstuurde — 91 reacties

  1. Dat waren dus best veel minpunten. Ik hoop dat je snel jouw jas naar wens vindt :-)
    Blote benen in de winter, heb jij anti vries in je bloed ofzo ;-)

    • Ik ga voor een jas liever naar een winkel zodat ik hem meteen kan passen. Ik heb lange armen en ik 'hang' dan snel in een jas. Ik moet een jas daarom vaak in een veel grotere maat kopen dan mijn gewone kleding.

    • Ja hè? Ik vond de foto van je moeder die appels schilde op je Instagram account trouwens zo mooi Sillie. Je moeder heeft een lief gezicht. De foto ontroerde me. Alzheimer is inderdaad stom.

  2. Ik snap het helemaal! Zeker het argument "geen zakken". Waardeloos is dat, het liefst heb ik ook nog een jas met 1 binnenzak, en zakken die dicht kunnen...
    Die scheur is ook wel heel slecht, na een enkele keer aantrekken.

  3. Heel verstandig van je! Zelf heb ik een (vrij dure, ruim 100 euro volgens mij) jas bij de ANWB gekocht. Het is geen typische ANWB jas, maar een leuke hippe. Maar hij is zo praktisch! Wind en waterdicht, je kan de rits beneden open doen zodat je makkeljk kan fietsen, veel vakjes (zelf een "skim" proof vakje voor je pasjes), een reflectieband die je eruit kan halen. Voor mij nooit meer een andere jas dan die van de ANWB!

  4. Het was een hele leuke jas voor in de auto zou ik zeggen!
    Ik koop niet vaak een nieuwe jas, daar ik liever een (lang) wollen vest draag wanneer ik met de auto ga.
    Heb een dons jack, licht gewicht, hoog gesloten die ik ook tijdens het winterwandelen en op de fiets draag. Dit zijn geen goedkope jassen, doch ik doe daar dan tussen 7-10 jr mee en dan zien ze er nog mooi uit!
    Je kan wachten tot de uitverkoop begint om een goede jas te vinden, je hebt mi helder waaraan een jas moet voldoen!
    Een sjaal draag ik overigens altijd, heerlijk warm in mijn hals!

  5. Hè wat rot dat je jas toch niet beviel. Mij zou die scheur vooral echt zorgen baren voor een redelijk dure jas. Ook vervelend dat het zo lang duurde voor je reactie kreeg van Otto. Ik heb persoonlik nog geen ervaring met Otto maar aan de deur ophalen lijkt mij enerzijds fijn maar ook lastig, omdat je hem dan niet gewoon even wanneer het jou uitkomt kan wegbrengen.

    • Ja, dat was ook de reden dat ik hem naar het postkantoor bracht. Ik wilde dat ook gewoon zo snel mogelijk doen. Maar achteraf denk ik dat als ik hem aan de deur had op laten halen, ik eerder zeker wist dat ze hem terug hadden gekregen.

  6. Ik heb in 10 jaar tijd drie winterjassen bij elkaar gespaard. Een hele nette damesachtige en warme, kuitlange jas. Een sportievere kortere jas, net boven de knie, voor als het heel koud is (thermo gevoerd en met van die elastische mouwen onder de gewone mouw, tegen het inwaaien), en een knielange herfst/winter regenjas die me ook bij een echte plensbui droog houdt. Ze sluiten allemaal hoog, en toch draag ik er altijd een sjaal bij. Een halve cm open hals is bij mij goed voor een longinfectie.

  7. Je twijfelde toen al zo dat is vaak al een teken dat het hem toch niet is. En je hebt gelijk, want als het net bevalt zou je het anders toch niet dragen en geen zakken, vind ik ook niet ideaal,

  8. Goed dat je hem teruggestuurd hebt. Ik vond de kleur wel mooi. Maar geen zakken? Dan zou je met een handtasje aan je arm en met trixie aan je andere arm naar buiten moeten!

  9. Ik heb ook altijd zoveel wensen op mijn lijstje als ik een nieuwe jas koop. Dat maakt het soms wel lastig om "de ware jas" te vinden. Heel goed dat je die groene jas terugstuurde. Hij viel op heel veel punten tegen, vooral geen zakken is niet practisch! Ik heb zelf ook graag een capuchon op mijn winterjas, om gauw over mijn hoofd te trekken als ik word overvallen door een winterse bui! Ik heb vorig jaar een goedkope jas bij de C en A gevonden die aan mijn wensen voldeed. Nog geen spijt van gehad, behalve dat er al snel een nieuwe rits in moest... Ik draag hem in de winter elke dag, als ik de hond uitlaat maar ook als ik met het openbaar vervoer naar mijn werk ga en voor alle andere uitjes... Dus multifunctionele jas!

  10. Jas zonder zakken ? Nee dat kan inderdaad niet. behalf dat hij geen zakken had hij genoeg andere minpunten. Maar de kleur is super mooi hoor. Ik hoop dat je een jas kunt vinden met al je wensen...

  11. Oh een jas die kreukt hoef ik ook niet! Ik strijk sowieso al bijna niet, laat staan dat ik jassen moet gaan staan strijken! En zakken in een jas is echt nodig he! Alleen een sjaal vind ik dan weer wel wat hebben. Ik draag er bijna altijd een. Het geeft je meteen een heel andere look vind ik.

  12. Herkenbaar, zeker omdat hij zo open is en geen zakken heeft zou ik hem ook terugsturen. Ik kocht laatst een grijze wollen jas die enorm bleek te prikken. Ik kan daar echt niet tegen, heb hem ook teruggestuurd, hoe mooi hij ook was. Ben nog steeds op zoek naar de perfect wollen grijze jas, met knopen en een riem en liefst een kap. Als iemand de gouden tip heeft :p

    • Het nadeel van online kopen is dat je van te voren niet kunt passen. Maar online heb ik veel meer keuze. Die groene jas was hier echt nergens in de buurt te koop. Hoewel ik dan wel eerder had ontdekt dat er geen zakken in zaten natuurlijk.

  13. Als er al zo snel een scheur in komt, dan kun je je inderdaad afvragen hoe het met de kwaliteit is gesteld. Als je inderdaad zoveel twijfels hebt dan doe je er verstandig aan om hem terug te sturen. Zelf heb ik vorig jaar in Oostenrijk een winterjas gekocht, zo'n heerlijke warme outdoorjack. Stoer maar ook gewoon heerlijk warm.

  14. Een jas zonder zakken is inderdaad niet handig. Ik heb mijn winterjas van vorig jaar nog. Daar had ik drie jaar voor gespaard, want hij was niet goedkoop. Gelukkig was het een goede koop. Ik gebruik mijn winterjassen vaak meerdere jaren.

  15. Je hebt er geen budget bij staan, maar ik heb zelf net een gekocht van Save the Duck. Google maar s. Ze voldoen aan al je eisen al heb ik zelf een zwarte :) Succes met zoeken.

    • Ja, hoewel ik moet bekennen dat ik daar ook niet echt op had gelet. Ik had vooral naar het plaatje gekeken en naar het materiaal. En er zitten wel sierzakken op.

  16. Ik zou het in jou geval ook hebben gedaan hoor. Een jas moet gewoon perfect zijn. Je hebt hem elke dag aan. Ik vind de kleur van de jas erg mooi en hij staat je wel erg goed. Misschien een camel coat aanschaffen hahahaha

  17. Wat is niet snap Nicole is dat je met blote benen onder een winterjas wil lopen? En dan die tights. daar heb je het vaak over. In mijn beleving is dat een hardloopbroek. Zie zal ik niet zo snel onder een winterjas aandoen. Eerder een dikke maillot of een legging.

    • Ik vind het niet fijn om iets om mijn benen te hebben. Daarom draag ik altijd rokken. Met een wat langere jas kan ik nog met blote benen in een langere rok.

  18. Als er geen zakken in een jas zitten dan ben ik er ook direct klaar mee. Dat is zo onhandig haha! De jas is wel echt een mooie kleur groen. Maar bij twijfels is terugsturen toch het beste inderdaad :)

  19. Het is wel een mooie jas en de kleur staat je goed. Maar een jas moet ook praktisch zijn. Zakken zijn een must! Ik heb vorig jaar een grijze wollen jas bij Zara gekocht en die kan nog wel een ronde mee. Het is ook een langer model dus kan zowel casual als chique. Wil het liefst nog een zwarte lange jas, maar onze hond verhaard behoorlijk dat het niet praktisch is ????

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder