1ste vaccinatie: niet met een dekentje op de bank + Linkparty!

Huisvlijt linkparty

Afgelopen woensdag had ik mijn eerste vaccinatie. Ik had al visioenen van mezelf, een beetje zielig op de bank met een dekentje na de prik. Zo'n typisch gevalletje van overmacht:

'Bijwerkingen hè? Wat doe je eraan! Ik kan er niks aan doen. Ik móét wel met een dekentje op de bank. Ik had het zelf ook liever anders gezien, maar ja...'

Maar dat zul je altijd zien: ik voelde me werkelijk kip- en kiplekker.

Dus geen dekentje op de bank voor mij...

Wel de wekelijkse Huisvlijt linkparty.

De populairste post van week 23 van 2021 + de nummers 2 en 3

De meeste kliks kreeg de blogpost Weekendje weg Veluwe boeken? 10 tips die je niet wilt missen van ElsaRblog
Screenshot 2021 06 12 at 11.46.29

  • Op nummer 2 staat de post: Slowcooker perfect voor hoogsensitieve keukenprinsessen van Inge Beleeft. Zie ook Slowcooker recepten.
  • Op nummer 3 staat de post Dagboek stukjes van Anne Ermens

Ben je nieuwsgierig naar deze blogposts? Je vindt ze in de linkparty van vorige week.

Linkparty week 24 van 2021

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen! Let op: plaats de link naar je blogpost, niet de algemene link naar je blog, want dan kun je niet kans maken op de nummer 1 plek.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Leestips

Similar Posts

7 Comments

  1. Als je na de prik rustig aan kunt doen, dan zal het best meevallen. Helaas kon ik me dat niet permitteren. Ik moest veel sjouwen en lopen, terwijl mijn kracht en coördinatie flink waren aangetast. Ben overal tegenaan gestoot, liet alles uit mijn handen vallen, ben achteruit op de harde betonvloer gevallen met een zware ijzeren gereedschapskist in mijn handen en nog zo´n exemplaar vlak naast waar ik terecht kwam. Gelukkig heb ik een harde kop en is er niks gebroken, maar ik zat onder de blauwe plekken en mijn spieren wilden daarna helemaal niet meer doen wat ik ze opdroeg.

    Ik had er behoorlijk last van, maar gelukkig gaat het over.

  2. Ik kan niet wachten om mijn prik te halen! Hoewel ik waarschijnlijk niet snel ziek zal worden... ik ben nog steeds aan het herstellen van Corona... 😕 Maar die prik... vrijdag mag ik! 🤩

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.