Reacties

Lidl zonnebrand Consumentenbond Beste Koop in 2021 + update 2023! — 8 reacties

  1. Eigenwijs als altijd gebruik ik nooit zonnebrandspul. Maar ik kan me permitteren om vroeg in het seizoen geleidelijk m'n huid aan de zon te laten wennen en ga rond het middaguur nooit zonnen.
    Ik geloof in moedertje natuur die tijdig m'n pigment een beetje update als ik het de tijd kan geven.
    Snap wel dat wanneer je een flinke fietstocht gaat maken er wel iets moet gebeuren al kan een mouwtje dan ook. Soms doet zonnebrandolie meer kwaad dan goed, er werden wel eens spullen getest die kankerverwekend bleken te zijn.

  2. Het scheelt een tiende maar niet in de prijs, maar leuk dat de Lidl het weer wint. Ik gebruik factor 50 voor baby's van de Duitse Aldi. Ik geloof overigens meer in uit de zon blijven zodra je stil gaat zitten merk je wel dat de straling te hoog is.

  3. Poeh. Ik heb geen idee. Iets voor kinderen. Vanwege de factor 50 en omdat-ie in de aanbieding was. Ik koop overigens altijd een mini-verpakking. Ik ga zo weinig in de zon dat ik een grote fles nooit op krijg en het schijnt dat-ie na een jaar eigenlijk niet goed meer is.

    • Mini verpakkingen vind ik ook fijn. Ook vanwege het verhaal dat zonnebrandmiddel haar effectiviteit verliest in de loop der tijd. Dan is zo'n mini tenminste op tijd op.

  4. Ik gebruik momenteel factor 50 van Lidl als ik me thuis insmeer. In mijn rugzak (als ik wandelen) zit een tube factor 30 van De Tuinen. En ik heb een klein spuitbusje Sport zonnespray van Lidl in mijn gewone tas.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder