Reacties

Fitbit Charge 4 band in Ibiza stijl?! Top én flop! — 18 reacties

  1. Ik ben natuurlijk dol op Ibiza stijl, dus vind dit bandje helemaal te gek, maar goed, ik heb geen fitbit meer en ook erge dunne polsen dus het zou voor mij niks zijn, maar dat betekent niet dat ik hem niet super gaaf vind.

  2. Hij ziet er erg leuk uit, jammer dat de kwaliteit wat minder is. Voor mijn Versa ben ik ook nog steeds op zoek naar wat zou passen. Lastig hoor.

  3. Hmmm, toch een beetje jammer dan. Dit soort teleurstellingen heb ik iets te vaak meegemaakt, waardoor ik nu extra voorzichtig ben met aankopen. Het helpt waarschijnlijk ook dat ik nu volop in de opruimsessie à la Marie Kondo ben begonnen. Dankzij een hele fijne opruimcoach. Nu eindelijk eens doorpakken. Ze heeft mij ook ten zeerste geadviseerd om niets meer aan te schaffen nu. Waar ik ook - al is het soms met wat moeite - naar luister...

  4. Mooi bandje!
    Ik ben aan een nieuwe Fitbit toe, denk erover om de Fitbit 4 te kopen. Bevalt deze goed?
    Ik heb geen super smalle polsen, dus zo’n mooi bandje zou mij denk ik wel passen.

    • Hij bevalt me uiteindelijk goed Astrid, maar hij komt met 3 bandjes: 1 bredere met kralen en 2 dunne veters aan weerszijden. Die twee veters ben ik verloren! Dus qua kwaliteit is hij matig. Maar het bandje dat ik over heb is prima.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>