Reacties

Zelf haren knippen: kijk eens! — 10 reacties

  1. Mooi, de onderkant nog even bijwerken en het is meer dan mooi!
    Ik doe het haar en de wenkbrauwen van mijn man iedere 2 weken, al meer dan 30 jaar.
    Jammer genoeg durft hij het niet aan mijn haar te knippen😳😳

  2. Onze oudste wilde in die tijd alleen lang haar van voor naar achter op het midden van zijn hoofd. De rest haalde ik er steeds af met de tondeuse. Ging lekker. Een vriend van hem wilde ook wel een keer bij mij onder het mes. Toen vergat ik het opzetstukje te gebruiken, dat was minder dus. Hij had een hele kale baan over zijn achterhoofd. Hij is blijven komen hoor.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>