Zelf haren knippen: kijk eens!

zelf kinder haren knippen

Tot mijn verbijstering en had mijn jongste zoon dermate veel vertrouwen in mij dat hij mij vroeg om zijn haar te scheren. Hij heeft een zogenoemde man-bun gekweekt, en de rest van het haar moest eraf.

De laatste keer dat ik een tondeuze ter hand nam, is echt járen geleden.

En daar is een goede reden voor.

Als ik namelijk eenmaal bezig ben met zo’n tondeuze vind ik het lastig om op tijd te stoppen…

Maar goed.

Als je kind vertrouwen in je heeft is dat toch leuk!

Ik voelde me ondanks mijn twijfels toch vereerd door het vertrouwen van mijn jongste zoon. Dus gingen we aan de slag. Van mijn middelste zoon kreeg ik de tip:

‘Eerst de man bun maken, en daarna gewoon alles wat daar niet in zit afscheren.’

Enigszins bevreesd begon ik heel voorzichtig en aarzelend te scheren. Grote lange lokken kwamen er vanaf. Ik vond het bloedlink. Maar gaandeweg kreeg ik er steeds meer plezier in, en ik schoor dat het een lieve lust was.

Het eindresultaat viel me niets tegen!

zelf knippen

Alleen had ik daarna een onweerstaanbare drang om mezelf te scheren….

Leestips

Similar Posts

10 Comments

 1. Prima hoor. Dat zouden ook meer mensen kunnen doen. Dinnetje doet het al jaren bij ons in huis.

  Love As always
  Dimario

 2. Mooi, de onderkant nog even bijwerken en het is meer dan mooi!
  Ik doe het haar en de wenkbrauwen van mijn man iedere 2 weken, al meer dan 30 jaar.
  Jammer genoeg durft hij het niet aan mijn haar te knippen😳😳

 3. Ziet er netjes uit! Ik doe het haar van de verkering altijd. Tip: check even van te voren of de tondeuse voldoende opgeladen is. :-)

 4. Onze oudste wilde in die tijd alleen lang haar van voor naar achter op het midden van zijn hoofd. De rest haalde ik er steeds af met de tondeuse. Ging lekker. Een vriend van hem wilde ook wel een keer bij mij onder het mes. Toen vergat ik het opzetstukje te gebruiken, dat was minder dus. Hij had een hele kale baan over zijn achterhoofd. Hij is blijven komen hoor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.