Reacties

Xenos lampionnen op zonne-energie: ze doen het niet — 17 reacties

 1. die van mijn doen het wel heb je op het oplaadkastje aan de achter gedrukt om hem aan te zetten zit een zwartblokje.
  en de eerste keer ze zeker 16 uur opladen uit en dan aan zetten en ze branden

 2. Als je ze aan de praat krijgt,ga ik ze ook kopen.
  Heb ze al zo vaak zien liggen en er altijd langs gelopen met een schuin oog.....maar als ze het doen,ga ik er nu voor..;-)!
  -xxx-

 3. hahaha zo leuk om de reacties hierop te lezen!!! de knopjes en stekkerlogica vind ik altijd zo grappig en iedereen heeft er wel eens last van...of je stopt de stekker erin...
  maar goed wel leuk die lampionnen ik denk dat ik ook maar eens ga kijken bij de xenos ik heb ook een leuk boompje waar ze wel in kunnen.

 4. Ik lees al een poosje mee, heb niet eerder gereageerd. Wij hebben de bewuste lampjes ook, al een paar maanden zelfs. En inderdaad er zit een goed verstopt knopje op en als je dat omzet, doen ze het vast wel. Ik ben zelf best enthousiast, de lampjes zijn niet bijzonder fel, maar ze doen het hier dus al maanden en zelfs het verkleuren valt me erg mee. Succes!

 5. Mijn ervaring leert me, dat al die lampjes op zonnecellen het echt niet doen.. Ik kocht al verscheidene lampen... en hooguit een piepklein beetje licht bij valavond, dat zelfs al weer terug uit is als het echt piekdonker is. Jammer..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder