Win een pakket met thee van Evans en Watson

Win een pakket met Evans & Watson thee!

Als het om thee gaat is er tegenwoordig voor elk wat wils! Je hoeft je echt niet meer te beperken tot het bekende theezakje.

Evans & Watson: specialisten in goede thee

Bij Evans & Watson zijn ze dol op thee. Ze vinden thee zelfs één van de wonderen van de natuur. Als je zo dol bent op een product dan wil je dat graag met de wereld delen. En dat doen ze dan ook bij Evans & Watson. Je kunt bij hen terecht voor allerlei soorten thee. Evans & Watson garandeert dat hun theesoorten gemaakt zijn met de beste ingrediënten en altijd in kleine, verse batches. Voor hen geen massaproductie! Ook voor duurzaamheid heeft Evans & Watson aandacht. Steeds meer van hun ingrediënten komen van gecontroleerde biologische teelt. Hun speerpunt is:

‘Onze theeën en ongemengde kruiden moeten niet alleen heerlijk ruiken en uitstekend smaken, maar ook aantrekkelijk zijn om te zien.’

Dat laatste is ze goed gelukt! Neem maar eens een kijkje op hun website. Je ziet er theeën in allerlei mooie kleurtjes en vormen. Het is echt een lust voor het oog.

Waarvoor kun je terecht bij Evans & Watson?

Ik keek mijn ogen uit in hun webshop. Zo hebben ze maar liefst 190 soorten losse thee in hun assortiment! Maar je vindt er ook zogenoemde medicinale theesoorten, zoals rustgevende thee of een thee met een reinigend effect. Zo leerde ik dat thee van Basilicium blad helpt tegen een verkoudheid! Behalve thee bieden ze ook theepotten, thee eieren en allerlei  andere, handige thee accessoires aan. Een zakje losse thee heb je al voor 2,50. Dat maakt het ook erg leuk als budgetvriendelijk cadeautje. Heb je wat meer te besteden dan kun je ook een kant-en-klaar thee cadeaupakket kopen. Zoals deze:

Evans en Watson thee cadeaupakket

Win een thee pakket van Evans & Watson

Het mag duidelijk zijn dat de webshop van Evans & Watson een bezoekje waard is. En ik mag van hen een mooi theepakket weggeven. Dit zit er allemaal in:

 • English Caramel (50 gram zwarte thee)
 • Green walnut Heaven (50 gram groene thee)
 • Munt Thee Ancient Spices (50 gram kruidenthee)
 • Mighty Creamy Vanilla (50 gram rooibos)
 • Chai of Sri Lanka Surprise (50 gram kruidenthee)
 • Earl Grey Creme (50 gram zwarte thee)
 • Doosje met 100 theefilters. Hiermee kun je je eigen theezakjes maken.

Zie ook mijn post over theezakjeshouders!

Doe nu mee!

a Rafflecopter giveaway

Deze winactie wordt onder andere gepromoot op prijsvragen.nl, prijzenzolder.nl, Gratis voor vrouwen, Gratis spullen en prijsvragen, en prijsvragen.startmenus.nl

Ben jij een thee liefhebber? Of meer van de koffie?

58 Comments

 1. Christel
 2. Thea
 3. Ingrid
 4. elisabeth maria martina
 5. Mieke
 6. JinkeM
 7. Anita te Gussinklo
 8. Anne-Marie
 9. Rob
 10. Isa
 11. Joke
 12. Marian Zw
 13. Jacqueline
 14. Marieke
 15. ingrid
 16. Karin Noordzij
 17. Christin@
 18. Nency
 19. Jouvence.nl
 20. Marjon
 21. Fenny
 22. Edwards
 23. Cristel Stoef
 24. Tilly de Vries
 25. Charlotte

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh