Reacties

Wij emigreren: SBS6' antwoord op Ik vertrek! — 9 reacties

  1. Ik keek in het begin graag naar Ik vertrek. Maar, zoals met alles op tv, was ik er snel op uitgekeken. Het komt toch altijd op hetzelfde neer dus kijk ik het niet meer. Wij emigreren zal ik dus ook niet snel kijken. Wat ik altijd wel deed, toen ik nog Ik vertrek keek: op Twitter de tweets over de aflevering volgen. Dat was vaak wel heel erg grappig!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder