Reacties

Crisis in de tent met Herman den Blijker — 15 reacties

 1. Misschien omdat het SBS6 is?

  Zomaar een gedachte hoor, als ze op RTL4 waren gebleven ermee, denk ik dat het meer kijkers had getrokken, wat staat er tegenover, heb je dat al bekeken? (welk programma komt er op de andere zenders dus als dit wordt uitgezonden).

  X

 2. Crises in de tent heb ik af en toe gekeken. Het is nogal wat. Moet wel centjes opletten wat je doet. Sommige horeca is opgeven. Wat heeft dan zin in deze programma terwijl in corona tijd zitten. Maar de mensen kunnen wel eten bestellen zelf ophalen of anders.

 3. Klinkt toch wel leuk. Ik heb nooit gekeken, omdat ik op de één of andere manier de zenuwen krijg van Herman (kan er ook niks aan doen), maar het onderwerp spreekt me wel heel erg aan.

 4. De zaak in Ede heeft de foodtruck nog steeds staan bij het terrein met klusbedrijven. Er staat ook een grote dierenspeciaalzaak. Die mag 'gewoon' open. Daar zie ik ze nog staan. Leuk om te weten misschien! ;)

  • Dat is zeker leuk om te weten Cynthia! Dankjewel. Ik maakte me zorgen over die meneer en zijn gezin. Wat leuk dat hij er nog staat met zijn foodtruck!

 5. Ik kijk zo goed als nooit naar de commerciëlen, dit heb ik alleen gezien toen het een Sittardse zaak betrof.
  Daar was de eigenaar behoorlijk eigenwijs en ze hebben uiteindelijk zo goed als alles wat Herman had geadviseerd en aangepast later ongedaan gemaakt. Waarom vraag je dan om hulp, vraag ik me af. Niemand is perfect, ook Herman niet, maar ik zie hem wel als een professional in zijn vak. De andere uitzendingen heb ik niet meer gekeken, enerzijds vanwege de irritatie over het bovenstaande en anderzijds omdat ik nooit heb kunnen wennen aan al die reclame die de programma's tig keren onderbreken.

  • Was dat een Indonesisch restaurant soms Jo? Volgens mij heb ik die aflevering ook gezien. Dat was niet zo'n fijne om te kijken, want ze maakten inderdaad alle veranderingen weer ongedaan...

 6. Den Blijker heb ik mogen ontmoeten en is een hele nuchtere vriendelijke man. Maar wel Rotterdams en dat valt niet bij iedereen in de smaak. Ik ken het programma niet, ik word moe van de hoeveelheid reclame.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>