Reacties

Pannenkoekhuis Strijland review — 17 reacties

 1. Ik was vertrokken naar een ander restaurant zodra het gezelschap er was .... Geen hand vol maar een heleboel andere. Ik had me al bedankt als ik in deze situatie niet kon reserveren...

  Tssss....

 2. Ik zou gelijk zijn vertrokken, had nog liever een patatje bij de snackbar gegeten ;)
  Wat een klantonvriendelijkheid. Vervelend voor je ouders zo'n situatie, geeft toch een bittere nasmaak.

  Groetjes Isabelle

 3. Heel herkenbaar,ooit in Amsterdam bij een Pizzeria meegemaakt:ik schoof m'n laatste hapje naar binnen legde m'n vork neer en het bord werd meteen weggegrist!

  En het jaarlijkse pannenkoeken"feest"van mijn schoonouders in een restaurant,als je een hap nam zat je gewoon ongaar deeg te kauwen,nee doe dan maar de Hema inderdaad en ook de Chinees is blij met elke klant.

 4. Ik heb weleens een dik half uur zitten wachten op een beker warme chocomel in een lege strandtent.
  Gewoon Sterre: dat is heel irritant, als ze gelijk je bord wegpakken. Dat gebeurde mij vorige week ook nog bij de Chinees.

  Vriendelijke ervaringen; gewoon de goede bedieningen en welwillendheid van de kok om een vegetarisch gerechtje te improviseren. Dat vind ik altijd zo fijn.

 5. Wij aten ooit bij een Italiaans restaurant. We hadden van tevoren gevraagd of er plaats was. Dat was geen probleem. Maar toen we nog een toetje wilden werdern we bijna weggekeken want er zaten mensen aan de bar te wachten op ons tafeltje.
  Ik heb toen extra lang over mijn toetje gedaan ;-)

  We zijn er nooit meer terug naar toe gegaan.
  Ik ga trouwens ook graag naar de HEMA, goed en goedkoop!

 6. Ik was opgestaan en vertrokken.

  Zelf heb ik zoiets één keer meegemaakt op een terras in München. Ik zat in mijn eentje aan een tafeltje en de bediende wilde dat ik bij wild vreemden aan tafel ging zitten omdat ik anders teveel plaatsen bezet hield. Toen ben ik maar ergens anders heen gegaan.

 7. Nou ja zeg!Ik zou ook weggegaan zijn, denk ik.
  Net als die keer dat er echt een ware wespenplaag was op het terras en wij met een baby en een peuter liever binnen zoete pannenkoeken wilden eten en waar wij in niet mis te verstane bewoordingen te horen kregen dat dat niet doorging.

 8. Als het t restaurant hetzelfde is als op de foto dan weet ik waar het is en hebben wij een keer precies hetzelfde gehad. We hadden toen een kleintje bij ons in de maxicosi van 4 wk oud. Wij moesten op de gang wachten.. Het is altijd al zo daar en als je je eten om 20.00 uur niet op hebt dan gaan ze gewoon alles al opruimen. Blijkbaar accepteert iedereen het want ze bestaan al 30 jaar ofzo,

 9. Wat vervelend voor je ouders (en je zus & co)!
  Mijn vervelendste horeca-ervaring was ook in een pannenkoekenhuis! Wel in een andere maar toch!
  Misschien is het een virus!

  Ik ze dat ze zelfs geen e-mail adres hebben!
  En dat in deze tijd!
  Gr,
  Julia

 10. Wat ontzettend stom van ze! Ik heb het ook heel erg meegemaakt. Wij waren op vakantie in frankrijk en namen een 3-gangen menu. Manlief en ik gaven het toetje aan onze kinderen. Op de rekening die we daarna kregen stonden de toetjes weer apart in rekening gebracht! Ik dacht dat het een vergissing was maar nee, wij hadden ze niet opgegeten maar aan de kinderen gegeven en die hadden niet het 3-gangen menu dus moest er apart voor betaald worden.... Stomverbaasd waren we, we hebben natuurlijk niet betaald! Al smeer ik het in mijn har of gooi ik het voor de vogels, ik beslis wat er met mijn toetje gebeurt.... Het meisje bleef bij hoog en laag volhouden dat we daar echt apart vor moest betalen. Uiteindelijk is de bazin er bij gekomen en toen hoefden we natuurlijk niet te betalen maar er kwam geen excuus...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder