Gered door het materiaal!

papieren servies

Ik zat me gewoon met mezelf te bemoeien, en was op zoek naar opbergsystemen voor kopjes en schotels voor mijn post over kopjesrekken.

Toen kwam ik ineens bovenstaande 'Talking Tables' set tegen, en ik voelde met net als mijn kinderen als ze in de Intertoysgids keken:

'Wil ik! Wil ik!'

Want wat een prachtige kopjes met schotels zijn dat!

Dit servies is van.... papier

Even schoot het nog door mijn hoofd: 'Ik kan dat natuurlijk voor Moederdag vragen,' maar mijn innerlijke hebberd wilde eigenlijk niet wachten. Ik wilde het setje al in mijn virtuele winkelmandje doen, toen ik het zag:

Talking Tables TS6-CUPSET-VINTAGE 12-delige set van 12 kop- en schoteltjes, vintage bloementheeset | echt scrumptious voor verjaardagsfeestje bruiloft babydouche, papier, gemengde kleuren

Gered door het materiaal!

N.B. Het is denk ik wel leuk voor een kinderfeestje thuis!

Vergelijkbare berichten

23 reacties

  1. In deze corona-tijd wel een heel hygiënische oplossing! Gewoon weggooien na gebruik. Helpt dat nog? Hahaha. Maar echt heeeeeeeel leuk, ik snap de hebberigheid.

    1. Hygiënisch is het zeker. Maar qua milieu vind ik het weer minder. Niettemin vind ik het zo mooi, dat ik het bij wijze van spreken zou kopen om tentoon te stellen in zo'n leuk vitrinekastje als ik die had.

  2. Hoi Nicole,

    Volgens mij moet je eens kijken op de site van Billy design. Niet goedkoop maar wat een mooie kopjes van het merk Greengate. Heb ik mij arm aan gekocht...

    Groetjes Jacqueline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.