Reacties

Wie heeft er eigenlijk Netflix? — 38 reacties

 1. Ik heb op het moment geen Netflix. Wel gehad, maar ik maakte er steeds minder gebruik van, dus heb ik het opgezegd. Binnenkort als ik iets meer tijd heb wil ik wel weer een maandje of twee Netflix nemen, omdat er toch wel weer dingen op staan die ik graag wil zien.

  • Deel 1 vond ik heel mooi van Outlander, daarna vond ik het wat saaier worden. Maar mijn oudste dochter heeft alle seizoenen gekeken en vond ze mooi.

 2. IK lift mee op het abonnement van mijn dochter. Zij nam begin dit jaar een abonnement , eerst vond ik het zonde van het geld maar toen ze een paar tips stuurde over programmas waarvan ze zeker wist dat ik die de moeite waard zou vinden om te kijken ging ik overstag. We delen de kosten van het abonnement zodat het ons allebei niet te veel kost.

  • Zo ben ik ook begonnen met Netflix Johmar: mijn dochter nam een abonnement. Ik haalde mijn neus destijds op voor Netflix. Maar toen ondekte ik hun aanbod, en nu heb ik zelf een abonnement en lift mijn dochter mee op het mijne : )

 3. Hier een gedeeld abonnement op Netflix en ik zeg liever de kabel op dan netflix. Onze favoriete serie nu is Weissensee. Helemaal omdat we afgelopen zomer naar Brandenburg op vakantie zijn geweest.
  We hebben een museium bezocht uit de tijd dat het nog communistisch was. Ik heb gesproken met mensen en gevraagd hoe het was destijds. In die serie zie je de verschrikkingen van een dictatuur en geheime dienst. De mensen die ik sprak waren overwegend positief over die tijd. Ze missen de saamhorigheid en de relative veiligheid van de verzorgingsstaat zoals ie toen was. In zekere zin is het leven daar nu harder met voor Duitsland veel armoede.
  The Good Place vind ik heel leuk, net als Sabrina (helaas zijn daar afleveringen tijdelijk verwijderd).
  Van de gewone kabeltv vind ik nu ‘Groeten uit...’ heel leuk. Vooral het kijken naar de interieurs.

 4. Ik vermaak mij prima en kijk weinig naar televisie. Dat wil ik graag zo houden, ik heb bezigheden en interesses genoeg. Elke ochtend sta ik tussen 6 en half 7 op en dan is het prettig om op tijd naar bed te gaan.

  • Hihi. Dat herken ik.
   Wij hebben Netflix thuis. Maar ik kijk sowieso geen TV.
   Niet uit principe, maar omdat er zoveel andere leuke dingen zijn.
   Mijn alias is natuurlijk niet voor niets Beetje Bezig!

   Maarre... ik lees wel mee hoor, dus als je iets leuks hebt, dan kán ik wel kijken....

 5. Ja, sinds kort deel ik het abonnement met mijn dochter die al een abonnement had.
  Voor haar nu ook iets goedkoper en ik kan kijken wanneer ik wil.
  Ik vind het echt fijn kijken zonder reclame tussendoor en kijk graag naar Scandinavische series.

 6. Ik heb niet veel met Amerikaanse series en films. Dat en teveel voetbal was de reden dat ik de kabel 15 jaar geleden de deur uit deed. Ben meer van documentaires en kijk die vaak uitgesteld via NPO, ZDF of WGBH.

 7. Geen van de redenen is passend. Nee, ik heb geen Netflix.
  Verder ook bezig tv-abonnement van de provider weg te doen voor "free to air" te gaan kijken, alleen naar de Nederlandse en Regionale omroep. Bij free-to-air is technisch wat veranderd dus ik moet even uitzoeken wie mij kan helpen hoe dat nou wel werkt.
  Ik vind tv kijken niet zozeer stom, ik vind veel dingen niet boeiend genoeg, en ik vermaak me zonder tv ook prima. Op de regiozender vind ik Ridders van Gelre een heel bijzonder programma, vorig jaar, en dit jaar weer. Over de historie van Gelre, leuk gedaan, interessante en leerzame filmpjes(zonder de overload aan BN-ers),en zaterdags een bezoekersdag voor publiek.

 8. mijn kinderen hebben zich geabonneerd op netflix,ik kijk zelf nooit,omdat ik niet zo van dat soort films houdt, televisie kijken heeft een slechte invloed op je manier van denken,maar mijn kinderen zijn nu te oud om het te verbieden.

 9. Ja, eerst meegelift op Netflix abonnement van dochter. Daarna zelf abonnement genomen. Ook Videoland genomen. We wonen op t platteland, dus geen kabel, wel digitenne. Vind het heerlijk om zelf vooruit of terug te kijken, met name documentaires of deurwaarders UK. Via Netflix Anne with an e, CONSUMED, TidyingUp,Call the midwife, How to live mortgage free en de vele leuke films :-) Heerlijk!

  • Wij hebben ook digitenne! Of hadden, want er komt hier glasvezel. Op dit moment hebben we al geen Digitenne meer, en kijken we dus alleen nog via Netflix.

 10. Wij hebben Netflix, vooral om af en toe een film of documentaire te kijken, hoewel er ook wel maanden zijn dat we helemaal niet kijken. Gewone televisie hebben we niet.

 11. Ik kijk net als mijn vader met mijn broertje mee. Zelf aanschaffen vind ik te duur, daarvoor kijken mijn man en ik te onregelmatig. Voor hem was het een paar euro extra per maand extra, wat hij ons als verjaardagscadeau schenkt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>