Reacties

Welke olie voor je haar: sealing of hydraterend? — 34 reacties

 1. Wat een fijn artikel! Ik heb ook krul, maar ze zijn ook afhankelijk van de vochtigheid in de lucht. Dus misschien toch eens wat olie gebruiken.

 2. Wat goed dat je er zo in bent gedoken! Leuk, date naar aanleiding van eender artikel gebeurde. ik heb eigenlijk ' makkelijk' haar, dik en pluist niet. Ik hoor meer positieve reacties over olie.

 3. Interesant om te lezen. Ik heb zelf soms pluizig haar maar dat hangt af van het jaargetijde. Ik gebruik savonds vaak kokosolie maar dan was ik mijn haar de volgende dag wel omdat het dan vettig is. Daarna is mijn haar superglad ????????????

 4. Ik ben gelukkig gezegend met haar dat heel weinig verzorging nodig heeft ( niet omdat het kort is, maar de structuur enzo ).

  Mijn ervaring met olie in het verleden is dat mijn haar er heel erg vet van wordt helaas ( dat heb ik dan wel weer ), dan is het even wassen en het is weer goed.

  Maar sommige hebben echt baat bij een goede verzorging met olie voor het haar!
  Dan is dit een erg fijn artikel om bij de hand te hebben!

  Echt complimenten meid! Je schrijft echt goede informatieve artikelen :D

 5. Wat een leuk artikel, dat wist ik allemaal niet! Ik heb makkelijk haar, maar soms last van roos. Dan gebruik ik baby-olie om dat een beetje los te weken en weg te wasn. Ik merk wel dat mijn haar daar heel mooi van gaat glanzen

 6. Ik gebruik nooit olie voor mijn haar. Alleen shampoo en conditioner en heel af en toe een masker. Ik heb denk ik wel normaal haar met slag erin. Het pluist nooit dus denk ook niet dat ik olie nodig heb voor mijn haar.

 7. Ik gebruik alleen een shampoo, wel een goede! Vroeger waste ik mijn haar iedere ochtend maar nu spoel ik het gewoon uit met water en 1 keer per week gebruik ik shampoo.

 8. Misschien loont het om ook eens een natuurlijke shampoo en conditioner te gebruiken, die zijn ook heel erg lief en zacht voor je haar. Een olie vind ik zelf ook heel erg fijn, hierdoor ziet mijn haar er altijd gezond uit en stap ik slechts 2-3 keer per jaar bij de kapper naar binnen, zo fijn!

 9. Ik dacht gelijk aan het artikel van mac blogster over dit onderwerp. Goed dat je dit nogmaals onder de aandacht brengt, want veel mensen schijnen het verschil niet te weten.

 10. Ik wist niet dat er nog zoveel verschil zat tussen de verschillende oliën. Ik gebruik zelf Yves Rocher, omdat die weinig tot geen chemische middelen gebruiken in hun producten. Ik heb ook erg droog haar, dus misschien toch maar eens een hydraterende olie gebruiken.

 11. Heel interessant om te lezen! Ik heb nog steeds niet het juiste product gevonden voor mijn haar, ik ben dus nog zoekende. Een olie wil ik binnenkort echt eens gaan gebruiken

 12. Nooit geweten dat er in de werking van olie veel verschil zat. Ik heb zelf heel stijl haar wat vrij vet is, maar het pluist dan wel weer. Af en toe smeer ik wat olie in de punten, maar dan moet ik het die avond of volgende ochtend wel echt wassen.

 13. Zelf gebruik ik geen olie voor m'n haar, omdat ik dan het idee heb dat het vettig wordt. Maar dat weet ik natuurlijk niet, want ik heb het dan ook nog nooit geprobeerd haha ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder