Reacties

We hebben een tweedehands houtkachel! — 17 reacties

  1. Wat geweldig mooi! Wij wilden ook zo heel graag een houtkachel in ons nieuwbouwhuis. Lekker goedkoop qua warmte, staat zo enorm gezellig, en ruikt zo knus....
    Maar helaas moet er bij ons een heel rookkanaal aangelegd worden. 2 offertes laten maken incl kachel...kosten totaal 5000 euro. Die stoken we er nooit uit! Dus helaas pindakaas!
    Heb nu een heel knus nepkacheltje! ( niet te vergelijken met dat prachtexemplaar van jullie)

    groet Gerdien

  2. Wij hebben ook een houtkachel! Toen we onze woonboerderij kochten zat deze er al in...vanaf een uur of 5 steken we hem aan! Gezellig en het scheelt enorm in de stookkosten! Het is even oefenen met het maken van een goed vuur en het reguleren van de warmte. Wij wonen hier nu 3 jaar en hebben nog nooit hout hoeven kopen...laat weten dat je een houtkachel hebt en mensen hebben hout voor je! Of gratis via marktplaats!

  3. Gefeliciteerd! Wat een mooie, en wat zul je daar veel plezier van hebben. Mijn houtkachel was ook zo'n 'vondst', tweedehands via Marktplaats, ik meen dat ie 400 euro kostte. Het is een gietijzeren van 95 kilo, en hij stookt de hele benedenverdieping met gemak binnen een uurtje 2 graden warmer. Dat ga je merken in je gasafrekening! Gratis hout nodig? Kijk eens of je een steigerbouwbedrijf in de buurt hebt, die danken belachelijk veel hout af dat je misschien mag meenemen.

  4. Gefeliciteerd met je kachel! Het is een aanwinst voor je huis vind ik.....wij hebben onze open haard drie jaar geleden verstopt achter een houtkachel en wat een verschil! Hij gaat vaak om een uur of 5 aan en dan gaat de cv van 18 naar 15 graden, we besparen op de cv, en daarnaast kun je ook besparen op de sportschool ;-). Hout halen, zagen, kappen, naar binnen slepen! Wij genieten ervan, ik hoop dat jullie er ook zo van genieten!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder