Wat is je favoriete vervoersmiddel? + Huisvlijt Linkparty reminder

tea topic

Het Tea Topic van vandaag is de vraag:

‘Wat is je favoriete vervoersmiddel?’

Ik weet het antwoord meteen!

De benenwagen natuurlijk!

de benenwagen

Wat is je favoriete vervoersmiddel?

Ik loop liever een uur, dan dat ik een uur in de auto zit. Dat weet ik omdat één van mijn zusjes in Zeist woont, en als we daar heen rijden en ik na een uur uit de auto rol dan denk ik altijd:

‘Ik loop liever een uur dan dat ik een uur in de auto zit!’

Daarna wordt het lastiger… De auto vind ik dus niks, maar fietsen vind ik ook niks aan. Vliegen vind ik slecht voor het milieu en valt dus ook af. De treinen zijn overvol en rijden de helft van de tijd niet, dus dat is ook geen fijn vervoersmiddel. Bussen heb je hier op het Achterhoekse platteland amper.

Nee, ik vrees dat het bij de benenwagen blijft.

Huisvlijt Linkparty reminder

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Wat is jouw favoriete vervoersmiddel?

Similar Posts

14 Comments

  1. Als het even kan pak ik de fiets. Op de lange afstand is dat wat lastiger en is het de auto. De trein wordt minder populair. Hoewel mijn laatste rit naar Gouda probleemloos verliep.

  2. Ik loop graag, ik fiets graag en maak graag gebruik van het OV. De auto gebruik ik weinig, mijn man wat meer.
    We vliegen niet graag maar om onze kinderen en kleinkinderen te zien moeten we wel vliegen (ze wonen in Australië)

  3. Tot 4km van huis loop ik. Behalve als ik te laat ben, dan wordt het soms al boven de kilometer de fiets. Die neem ik tot circa 15km van m’n huis in de winter tot 30 in de zomer. Daarboven wordt het de trein. In bepaalde gevallen de bus, maar liever niet. Heb geen auto en geen rijbewijs. Wil ook als het even kan niet met iemand meerijden. De laatste keer dat ik met iemand meereed is een paar jaar geleden. De laatste keer dat ik een vliegticket betaalde was in 1997, toen ik naar Lissabon was gefietst en van daar geen treinen waren naar Spanje, laat staan naar Nederland. Voor het geld hoeft het niet, maar ik heb voor m’n werk genoeg wachturen op luchthavens meegemaakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.