Reacties

Wat de hitte doet met een mens + waar vind je koelte? — 27 reacties

 1. Kan er niet tegen
  Lastvan mijn balance
  Voel me niet geaard bij het lopen
  Waggelende gang
  Wel eng kan zo door mijn benen zakken
  Drink goed rust veel
  In huis 26 ,5
  Buiten 36 ga niet naar buiten
  Luxaflex dicht
  Niet fijn hoor pappen en nathouden
  Moeite met de rrap op
  Lijk wel oude vrouw

 2. Bij de fysio was het heerlijk koel. Net als in de supermarkt, of voor de open koelkast. Ik loop nu in een nachthemd. Iets luchtigers dan dit heb ik niet in de kast en het staat nog leuk ook.

 3. Haha, van die oorwurm had ik nog nooit gehoord. We maken een fietstochtje om negen uur in de ochtend als het nog fris is en blijven de rest van de dag binnen. Ook de poezen zijn niet in beweging te krijgen. En dat korte lontje? Het lijkt wel of ik helemaal geen lontje meer heb. Heeeeel relaxed!!

 4. Vanochtend de nodige boodschappen gedaan, rest van de dag binnen met alle deuren en ramen en gordijnen dicht en de zonneschermen uit om op het terras zo weinig mogelijk warmte toe te laten. Ik word er suf van. Gisteren heb ik de vriezer ontdooid en dat was in een mum gebeurd! Ik heb de vriezer uitgezet en de deur opengedaan en de weldadige koelte in de keuken gelaten. Het ijs en dooiwater heb ik lauw laten worden en toen over de tuin gedaan. Bij de nodige boodschappen van vanochtend zaten daarna ook weer ijsjes uiteraard!

 5. Ik hou van warmte, maar dit is me te warm. Het lukt me niet om ook mar wat te doen (ok... behalve koken en vaatwassers vullen en legen).

  Vanmorgen speelden de kinderen in het badje buiten, terwijl ik met de voeten in een teil koud water zat. ‘S middags aten we laat en keken we tv. Om dan rond 6 uur naar een strandje te rijden waar we aten en verkoeling zochten.

 6. Ik moet zeggen dat ik er anders dan eerdere jaren weinig last van had, tot vandaag. Het is vochtiger en dan vind ik hitte niet prettig. Bah, klam vies benauwd weer. Blij dat we naar de Franse zon vertrekken ...

 7. Ik vind het jammer dat als ik op de sociale mediakanalen kijk, de tijdlijnen vol staan met geklaag over de warmte. Hoe meer je klaagt hoe meer last je er van hebt denk ik. Maar misschien heb ik ook wel makkelijk praten want ik kan extreem goed tegen de hitte. Ik doe vrijwel alles wat ik normaal ook doe.

  Ik weet dat het slecht is voor de natuur, maar stiekem hoop ik dat het nog een maandje zo blijft. Natuurlijk heb ik niks tegen wat fikse stortbuien zodat de natuur kan herstellen. Als het daarna maar weer warm wordt.

 8. Verschrikkelijk vind ik deze hitte, ik kan daar echt heel slecht tegen en voor mijn suikerwaardes is het ook een hel. Gaan alle kanten op waardoor ik me de hele dag daar ook nog ellendig door voel. Vanmiddag bij mijn ouders doorgebracht die een goede airco hebben haha

 9. Ik heb vooral medelijden met de mensen die werken en veel buiten moeten zijn.
  Wij zijn gepensioneerd en dan kan je je makkelijker aanpassen. Ik doe alles wel maar lager tempo en ventilator staat in de kamer.
  Ik probeer zo gelijkmatig mogelijk te leven.
  Mensen die nu naar de ijshal gaan om te skieen of naar grotten begrijp ik niet zo goed, dan is de klap van de warmte als je buiten komt zo groot en schok voor lichaam.

 10. ik dacht dat het aan mij lag dat ik zo sloom en lui word,het ene been voor het andere niet meer kan verzetten,maar dat is dus niet zo. daar hebben meerdere last van,maar ik houd wel heel veel van de zomer,het kan mij ook niet lang genoeg duren,heerlijk.
  vooral dat je naar buiten kan zonder jas is zo heerlijk.

 11. Goede post. Ik heb een enorme hekel aan de hitte. Ik was ook a afgelopen dinsdag in de bieb. Niet per se voor de airconditioning maar om aan mijn manuscript te werken. Wat een heerlijke ruimte zeg.

 12. Ik ben meer een herfst/winter persoon maar deze temperaturen zijn helemaal hel. Toen het 36 graden buiten was, was het 33 graden binnen en dat was echt niet gezellig meer. Kort lontje, sloom en bijna geen concentratie dus ik zal blij zijn als het koeler wordt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>