Reacties

Waarom een zwart-wit printer soms zuigt — 18 reacties

 1. Ik heb ook een zwart/wit printer.
  Ik heb hiervoor gekozen omdat het er eentje is met een heel grote cartouche en deze minder snel uitdrogen. En aangezien ik deze best weinig gebruik ben ik er tot op heden heel tevreden over. Ik doe met deze cartouche eigenlijk al een paar jaren.
  Als je een kleurenprinter koopt (dus met die kleine kleurencartouches) en deze zelden gebruikt dan drogen die cartouches snel op.
  Dus tot op heden, nog steeds tevreden over mijn zwart/wit printer.

 2. Lekker even wandelen in het bos. Ik kan me voorstellen dat jullie hier van genoten hebben.
  Voor die broodjeszaak voel ik weinig voor, dat is me toch te ver wandelen vanuit huis.

  Love as always
  dimario

 3. Kleurenprinters zijn dure dingen. Niet als aankoop, wel in het cartridge gebruik. En nieuwe daarvan zijn weer duurder dan een nieuwe printer.

  Iets anders: ken je de knooppunten app? De mooiste en leukste wandelingen via knooppunten.

 4. Een kleuren printer is ook geschikt voor zwart wit afdrukken, neem er een scan functie bij en je alle functies.
  Prijs verschil is tegenwoordig niet zo groot meer.
  Wandelen is goed voor een mens. Hans

 5. Had het op het printje niet opgelost kunnen worden door het met de afbeelding in kleur te vergelijken op het scherm en even met een rode (of kies een ander kleurtje ;) ) arceerstift de route even over te trekken? Of nog beter voor het milieu..even een foto maken van het scherm met je telefoon (of digitale camera), in kleur, en wanneer niet meer nodig zo te wissen..
  Maar ja, de beste stuurlui staan aan wal...natuurlijk ;)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>