Reacties

Vrouwen beslissen welke auto er gekocht wordt — 10 reacties

 1. Wat mij opvalt in onze vrienden en werk kringen is dat bijna altijd de vrouw de spreekwoordelijke broek aan heeft, in de gezins situatie.
  En ach die reclames worden hier vaak gebruikt om even thee te maken of andere zaken te doen.

 2. Reclame? Welke reclame?
  Ik heb helemaal geen tijd om die te bekijken/beluisteren. Ik ben aan het uitzoeken welke nieuwe auto we nodig hebben, of welke computer, of geld aan het verdienen om die te bekostigen. En daarnaast wil ik mijn vriendje nog even zien, en dan is de dag op.

 3. Bij ons was het manlief die de auto heeft uitgezocht. Van mij had ie kleiner gemogen. Maar hij moet veel rijden voor zijn werk, dus ik begrijp waarom hij comfort zo belangrijk vindt.

 4. Veel geleerd over invloed en weet inmiddels dat die vrouwen in auto-reclames er puur zijn voor de eerste prikkel; als lokkertje dus. En dat werkt nog altijd. Reclame gaat niet over een reëel beeld, maar verkopen. Maar de beslissingen binnenshuis zit geen reclame tussen gelukkig.

  • Dat vind ik best knap. Ik zou niet weten waar ik moest beginnen denk ik. Ik kijk eigenlijk vooral naar de kleur. En daarna naar de prijs denk ik. Onze huidige auto hebben we eigenlijk geen van tweeën echt gekozen. Via via konden we hem krijgen, en het was een goede deal.

 5. Ik begin bij verbruik, gewicht (dus de kosten) en kijk daarna naar tweedehandsprijs, degelijkheid en ruimte.

  Door eerst naar de belangrijkste zaken te kijken (bij ons kosten) vallen er al veel auto's / modellen af.

  Kleur interesseert me niet. Alleen geen donkere kleuren (want snel warm in de zomer en minder goed zichtbaar op de weg) en geen rood (verkleurd)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder