Reacties

De voordelen van een onderhoudscontract voor je CV ketel
 — 7 reacties

 1. Heb je ook een onderhoudscontract voor je fiets, je oven, je auto, raamkozijnen laptop enz. enz. het is zo'n grote onzin, je legt je per maand vast voor een contract... onze loodgieter werd gebeld, kon dezelfde dag nog.. kosten €75,- incl. btw. en over 18 maanden is het pas weer nodig.. want de nieuwe ketels zijn zo gebouwd dat ze bijna niet slijten/vies kunnen worden. Bieke

  • Je verzekert je ook voor eventualiteiten... jouw loodgieter komt vast niet op eerste kerstdag terwijl het vriest en je ketel stuk is.
   Dat, en het feit dat de kosten gespreid worden zijn het voor mij waard.
   We hebben al eens in de situatie gezeten dat de ketel stuk ging terwijl het vroor en nergens een loodgieter te bekennen.

 2. Probeer in Amsterdam maar eens een loodgieter te krijgen. Over drie weken bent u misschien aan de buurt!,,
  In de avond of in het weekend, no way , als je geen vaste afspraak cq contract hebt. Dus daarom heb ik een onderhouds en calamiteiten contract

 3. Wij hebben een huurhuis, en de woningstichting heeft uiteraard een contract. Als er iets is komen ze gelukkig altijd.
  Als we een koophuis zouden hebben, zou ik wel een contract afsluiten. Je cv wordt netjes onderhouden en met storingen komt er in ieder geval iemand even kijken.

 4. Ja echt ik ben 100 procent voor een onderhoudscontract. Wij hebben in het verleden een koolmonoxidevergiftiging opgelopen door een cv die niet goed functioneerde dus ik neem altijd een onderhoudscontract nu!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder