Vogelvoerkopje aan ketting

Naast de C1000 en de Aldi zit een Kruidvat. Soms, als ik snel klaar ben met de boodschappen, gun ik mezelf een bezoekje aan de Kruidvat.

Vliegende kop en schotel

En moet je kijken wat een leuk kopje ik daar vond! Het blijkt eigenlijk een soort vogelvoerkopje te zijn. Aanvankelijk wilde ik het dan ook buiten ophangen. Maar eenmaal thuis vond ik het zo leuk, dat ik het in de keuken heb opgehangen. De vogels moeten zichzelf maar redden. Het is toch helemaal niet koud buiten.

Kijk eens hoe mooi het schoteltje niet bij het kopje past?!

kopje aan ketting

Het kostte maar 3,95.

Wat is jouw leukste aankoop van de Kruidvat?

Similar Posts

20 Comments

 1. uh… wc-papier? Ik vind het een vreselijke winkel met die smalle paden en al die rekken vol met zooi.

  Oh maar heb trouwens wel 1 aankoop daar gedaan deze winter: een rvs waterkoker uit de aanbieding. Verder koop ik daar echt nooit wat. Ik probeer overbodige zooi juist het huis UIT te krijgen, niet erin.

 2. Ik haal daar alleen maar pijnstillers, vind het geen fijne winkel…
  Zulke kopjes met vogelvoer kwam ik ook al tegen op diverse blogs, maar dan zelfgedaan, bijv alleen het kopje met vet en zaden, een touwtje door het oor en in de boom ermee… Veel leuker vind ik eigenlijk… En dan van een kopje van de kringloop voor maar 50 cent…
  Ik wens je een heerlijke dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

 3. Ik dacht ook meteen dat wordt een rondje kringloop, alhoewel die moet hier nog uigevonden worden want ik woon in een mens waar men nog steeds niets weggooid. Zou ik zoiets neerhangen zouu mijn buurvrouw meteen zeggen “geef dat kopje aub aan mij, deze is nog heel , ik geef je er wel een zonder oor of met een barst”. Kruidvat ben ik 7 jaar niet geweest en niet mopperen op smalle paden, hier is paracetamol 10 tabletten 1.50 E. omdat we alleen maar apotheken hebben

  1. och je wil niet weten hoeveel paracetamol /apc/ ibuprofen ed hier kosten , alleen de apotheken mogen die dingen verkopen ( ook voor een wormenkuur voor de kat moet je naar de apotheek) . Volgende week zijn we even in NL ik weet wel wat ik ieg daar wil kopen.
   Leukste aankoop kruidvat? misschien het tafelkleed om zelf te borduren , was in de opruiming nog geen 5 euro.

 4. ik koop er eigenlijk alleen haarverf als het in de aanbieding is en medicijnen, verder is het een rotwinkel waarmee die in Koog a/d Zaan de kroon spant. Je kunt er amper door de gangpaden lopen, dan heb ik het wel al gehad.
  Het kopje is schattig! Ik heb hier heel veel kringloop kop en schoteltjes staan, toch eens kijken of ik dat zelf kan maken :-)

 5. Ik kom niet graag bij Kruidvat doordat het altijd zo’n overvolle en rommelige zooi is. Ik koop alleen de noodzakelijke geneesmiddelen pleisters of vitamines en dan heel snel de zaak weer uit.

 6. Mijn hardloopkleding! Afgelopen januari ging ik voor nagellakremover naar de Kruidvat, stond even tussen de rekken te neuzen en zag het liggen. Korting op korting dus voor
  € 19,- had ik een jack, shirt en broek!
  Ik kom regelmatig bij de Kruidvat, ook bij degene met die smalle paden. Producten van het eigen merk bevallen ons goed qua prijs/kwaliteit verhouding en ik duik met plezier de “rommelrekken” in. Vooral als ik er voor een spotprijs, iets leuks vind ;-)

 7. Ik probeer Kruidvat zoveel mogelijk te vermijden. Ik erger me ook aan de smalle gangpaden. En ben een keer erg onvriendelijk behandeld door het personeel, omdat ze zelf door het pad moesten met een kar nieuwe levering en ik blijkbaar in de weg stond met de kindwagen bij de kassa??? Toen was het voor mij: hier kom ik nooit meer.

  Maar tja, soms zie ik een mooie aanbieding of afprijzing en dan ga ik toch overstag. Ze hebben veel leuk voordelig houten speelgoed bijvoorbeeld, koop er vaak kraamcadeautjes.

   1. Nou nou, dat koste moeite…. Na poging nummer vier, had ik eindelijk een winkel waar ze het hadden!! Ik heb een kop en schotel die het zelfde patroon hebben, roze met gele bloemen en groene bladeren. Nu nog een leuk plaatsje vinden!!! Maar dat komt vast goed!!

    Groetjes, Barbara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.