Reacties

Vogelvoerkopje aan ketting — 20 reacties

 1. uh... wc-papier? Ik vind het een vreselijke winkel met die smalle paden en al die rekken vol met zooi.

  Oh maar heb trouwens wel 1 aankoop daar gedaan deze winter: een rvs waterkoker uit de aanbieding. Verder koop ik daar echt nooit wat. Ik probeer overbodige zooi juist het huis UIT te krijgen, niet erin.

  • De indeling van de winkel ligt ook erg aan de lokatie. De Kruidvat bij de C1000 bij ons is ook vrij afschuwelijk. Maar in Zelhem en Varsseveld is er wel ruimte.

 2. Ik haal daar alleen maar pijnstillers, vind het geen fijne winkel...
  Zulke kopjes met vogelvoer kwam ik ook al tegen op diverse blogs, maar dan zelfgedaan, bijv alleen het kopje met vet en zaden, een touwtje door het oor en in de boom ermee... Veel leuker vind ik eigenlijk... En dan van een kopje van de kringloop voor maar 50 cent...
  Ik wens je een heerlijke dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

 3. Ik dacht ook meteen dat wordt een rondje kringloop, alhoewel die moet hier nog uigevonden worden want ik woon in een mens waar men nog steeds niets weggooid. Zou ik zoiets neerhangen zouu mijn buurvrouw meteen zeggen "geef dat kopje aub aan mij, deze is nog heel , ik geef je er wel een zonder oor of met een barst". Kruidvat ben ik 7 jaar niet geweest en niet mopperen op smalle paden, hier is paracetamol 10 tabletten 1.50 E. omdat we alleen maar apotheken hebben

  • och je wil niet weten hoeveel paracetamol /apc/ ibuprofen ed hier kosten , alleen de apotheken mogen die dingen verkopen ( ook voor een wormenkuur voor de kat moet je naar de apotheek) . Volgende week zijn we even in NL ik weet wel wat ik ieg daar wil kopen.
   Leukste aankoop kruidvat? misschien het tafelkleed om zelf te borduren , was in de opruiming nog geen 5 euro.

 4. ik koop er eigenlijk alleen haarverf als het in de aanbieding is en medicijnen, verder is het een rotwinkel waarmee die in Koog a/d Zaan de kroon spant. Je kunt er amper door de gangpaden lopen, dan heb ik het wel al gehad.
  Het kopje is schattig! Ik heb hier heel veel kringloop kop en schoteltjes staan, toch eens kijken of ik dat zelf kan maken :-)

 5. Ik kom niet graag bij Kruidvat doordat het altijd zo'n overvolle en rommelige zooi is. Ik koop alleen de noodzakelijke geneesmiddelen pleisters of vitamines en dan heel snel de zaak weer uit.

 6. Mijn hardloopkleding! Afgelopen januari ging ik voor nagellakremover naar de Kruidvat, stond even tussen de rekken te neuzen en zag het liggen. Korting op korting dus voor
  € 19,- had ik een jack, shirt en broek!
  Ik kom regelmatig bij de Kruidvat, ook bij degene met die smalle paden. Producten van het eigen merk bevallen ons goed qua prijs/kwaliteit verhouding en ik duik met plezier de "rommelrekken" in. Vooral als ik er voor een spotprijs, iets leuks vind ;-)

  • Dat is geen geld voor een complete hardloopoutfit! Ik draag zelf ook nog steeds hardloopkleding van de Kruidvat die in zo'n 11 jaar geleden kocht. Zit nog steeds prima.

 7. Ik probeer Kruidvat zoveel mogelijk te vermijden. Ik erger me ook aan de smalle gangpaden. En ben een keer erg onvriendelijk behandeld door het personeel, omdat ze zelf door het pad moesten met een kar nieuwe levering en ik blijkbaar in de weg stond met de kindwagen bij de kassa??? Toen was het voor mij: hier kom ik nooit meer.

  Maar tja, soms zie ik een mooie aanbieding of afprijzing en dan ga ik toch overstag. Ze hebben veel leuk voordelig houten speelgoed bijvoorbeeld, koop er vaak kraamcadeautjes.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>