Reacties

Vintage theedoek 'Mijn keuken is mijn trots' — 36 reacties

 1. Deze theedoeken vind ik zó tof! Wij hadden ze vroeger thuis ook in allerlei (geborduurde) varianten. Heel leuk om weer eens te zien. Reageren gaat bij mij trouwens goed. Je was wel een poosje geleden een paar dagen uit mijn reader verdwenen, maar gelukkig sta je nu gewoon weer tussen de berichten.

 2. Leuk, ik ben dol op Vintage en dit zijn nu echt theedoeken die het bij mij prima zouden doen in de keuken haha maar dan vind ik het wel zonde om te gebruiken :)

 3. o, wat een heerlijke theedoeken ! hier in huis hoe ik het allemaal een beetje in dezelfde stijl (en die is behoorlijk strak) maar inmijn tuinhuisje ga ik helemaal los met dit soort vintage gebeuren. Heerlijk

 4. Ik ga de comment maar eens proberen, maar volgens mij heb ik er nooit problemen mee gehad. Een doek in de keuken laat ik dat maar niet doen. Die zal wel eens als vaatdoek kunnen eindigen.

  Love As always
  Dimario

 5. Oh echt heel tof, helemaal mijn ding! Ik vind ook de bovenste twee leuker dan de onderste. Ik wou dat ik zo'n winkeltje hier had.

 6. Ik moet wel een beetje gniffelen om de tekst. Bij mijn keuken zou het niet staan. Wel leuk, zo’n winkeltje om de hoek.
  PS: ik heb soms wel problemen met reageren. Dan zie ik mijn reacties niet. Volgens mij belanden mijn reacties dan bij de spam. Maar de laatste tijd gaat het prima. We gaan het zien.

  • Oh gelukkig dat het de laatste tijd juist weer goed gaat met de comments Nicky. Ik word soms helemaal niet goed van die technische problemen....

 7. Mijn moeder heeft ook zo'n vintage theedoek in de keuken hangen, vond het altijd maar een onding, want het hing altijd voor de handdoek.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>