Reacties

Kringloopvondst: Vintage kerstbal — 25 reacties

 1. mooi!
  ben hier trouwens nog even aan het bekomen van het feit dat mijn beeld van jou totaaal niet klopt. lees net een review van uggs hier! had ik nooit aan jou gekoppeld! wow, mijn leven is echt spannend met zulke ontdekkingen in de morgen!
  groetjes,
  leonieke

 2. Wow prachtige vondst weer Vlijtig Liesje!
  Houd erg van ouwe kerstdingen, ook die glazen kralenstrengen die helaas niet meer worden gemaakt.
  Maar dit jaar hebben we geen boom. Wel paar kransen en mooie naturel slingers van sparappeltjes.Ook gaan we nog een mooie tak (uit bos)ophangen met wat natuurlijke versiersels eraan. Geen spuitsneeuw op de tak, dan kan ie volgend jaar gewoon in de vuurkorf. Is het snel weer opgeruimd!
  Voor kleur zorgt een prachtig boeket dat ik onverwacht van het werk kreeg, daar werden we allemaal heel blij van.
  Vast ontspannen allemaal en genieten,
  Goede Kerst en jaarwisseling gewenst,
  Loonlijstmama

 3. Wat een plaatje, hier ook een boom vol gesprokkeld door de jaren met allemaal vintage kerstballen, zo leuk!
  Bij deze wil ik je bedanken voor alle postjes van 2011 en wens je sfeervolle dagen toe en alle goeds voor 2012!
  Een feestelijke groet, Jolanda

 4. :-) k heb hier een hele doos van liggen, allemaal van mijn omaatje egweest, ik kan z e helaas never nooit nie ophangen...t zijn glazen ballen namelijk( die van mij wel iig) maar elke jaar bekijk ik ze wel even met ene liefdevolleblik :-)

 5. Wat een mooie. Ons boompje heeft altijd simpele zilverkleurige versiering gehad. Hoewel ik soms in de verleiding gebracht word bij die kringlooptafels vol moois

 6. Ik heb een paar vintage items in de boom hangen, heb ik in de loop der jaren bij kringlopen gescoord. Verder heb ik er vanalles in hangen hele leuke figuur ballen, vinden de kinderen geweldig!

 7. Ik ben gek op vintage kerstballen, heb er best wat in de boom hangen normaal gezien. Dit jaar is het eerste jaar dat mijn zoons het versieren van de kerstboom geheel hebben overgenomen en ze hebben gekozen voor 2 kleuren. Mijn boom is altijd een soort van chaotische regenboog maar ze vonden dat het een keertje een stijlvolle boom mag zijn. Driekwart van de versiering is dit jaar dus in de doos gebleven, waaronder alle vintage ballen :)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder