Reacties

Vintage meubels met modern combineren? — 13 reacties

  1. Mijn inrichting is ook een potpourri van stijlen , gelukkig wel, want dat is wie ik ben. Zie vaak schitterend ingerichte huizen,maar het enige waaruit blijkt wie of wat voor mensen er wonen blijkt dan alleen uit eventuele foto´s.Zou je die weghalen blijft er geen uitstraling over van wie er woont. Ik wil niet in een meubelshowroom wonen. Kijk vaak woonprogramma´s en word dan altijd een beetje naar bij de Engelstalige termen en de arrogantie waarmee bepaalde keuzes afgebrand worden. Zo van dat kan echt niet meer in deze tijd enz. Waarom hechten zoveel mensen waarde aan wat anderen vinden? Mijn huis met alle spulletjes die er staan en hangen is precies zoals ik het leuk vind,gezellig met hopeloos (volgens de trends) ouderwetse spulletjes uit verschillende periodes en stijlen, maar het is wat ik mooi vind en waar ik me thuis voel. Mijn broer kocht ooit een dure okergele designer bank en mijn schoonzus was alleen maar druk met tegen de kinderen roepen niet op de bank?

    • Wat omschrijf je dat toch weer heerlijk; een potpourri van meubels en stijlen. Het klinkt bijna poëtisch! Heel mooi!

  2. Hier hebben we van alles. Wat modern, wat vintage. Veel is tweedehands. Er worden zulke goede meubels weg gedaan door mensen. Die verdienen gewoon een tweede kans. of mss zelfs wel een derde.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder