Schoenen met bloemetjes

schoenen met bloemetjes

Moet je kijken wat Facebook mij voorschotelde!

Schoenen met bloemetjes van Bonprix!!!

Schoenen met bloemetjes

En ik vind ze toch een potje mooi! Ik houd van alles waar bloemen op staan, en dit zijn ook nog eens hele leuke schoenen. Maar ik weet ook:

Deze schoenen zijn te bont!

Zeker in combinatie met mijn bloemetjesrokken.

Maar je hebt toch ook effen rokken?

Hoewel... een stemmetje in mijn achterhoofd fluistert listig:

'Ja maar, je hebt toch ook simpele donkerblauwe rokken?! Daarbij passen ze geweldig!'

Maar ik doe het niet!

Ik doe het niet!

Ik doe het niet.

Leestip

24-uurs regel

Wat is jouw zwakke plek als het gaat om aankopen?

Vergelijkbare berichten

15 reacties

 1. Bloemetjes mengen mag tegenwoordig, in ieder geval in huis. Cottage core noemen ze dat ;-) Ik vind ze erg leuk! Ik ga het (bijna) jammer vinden dat ik maar een paar weken per jaar schoenen draag en deze dus echt niet nodig heb... ;-)

 2. Bloemen, strepen, ruiten, alles door elkaar mag en mocht (van mij dan) altijd al! Wat de fashion police er van vindt weet ik niet, maar lekker boeiend wat zij vinden! Doen! Het leven is te kort om rekening te houden met de smaak van anderen!

 3. Tegenwoordig kan alles hoor, geen combinatie is te gek, gewoon doen dus! Mijn zwakte ligt bij jurken. Strandjurken, feestjurken... ik hou van jurken. Ik draag ze echter alleen in de zomer haha.

 4. Mijn dochter heeft dus een paar jaar op Dr.Martens met bloemetjes gelopen. We gingen heen om nieuwe schoenen, ik vroeg, heb je al een idee wat voor schoenen je wilt. Ze zei: met bloemetjes.
  (ik zuchtte in stilte, want ik voorzag een vergeefse reis). Maar wat schetst onze verbazing: er stonden Dr. Martens met bloemetjes!

  Mijn eigen zwakke plek is boeken die me een bepaald gevoel beloven. Ik koop dan alshetware een bepaalde stemming waar ik op dat moment behoefte aan heb. Waardoor ik een backload aan ongelezen boeken heb.

 5. En, niet gedaan nog?;) Ik vind ze heel erg tof.
  Mijn zwakke punt zit ook bij schoenen op het moment. Ik zie de schoenen die ik net gekocht heb nu (weer) voorbijkomen als advertentie op jouw blog. Het is allemaal de schuld van de cookies. Ik kan er zelf echt niks aan doen;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.