Reacties

Schoenen met bloemetjes — 15 reacties

 1. Bloemetjes mengen mag tegenwoordig, in ieder geval in huis. Cottage core noemen ze dat ;-) Ik vind ze erg leuk! Ik ga het (bijna) jammer vinden dat ik maar een paar weken per jaar schoenen draag en deze dus echt niet nodig heb... ;-)

 2. Bloemen, strepen, ruiten, alles door elkaar mag en mocht (van mij dan) altijd al! Wat de fashion police er van vindt weet ik niet, maar lekker boeiend wat zij vinden! Doen! Het leven is te kort om rekening te houden met de smaak van anderen!

 3. Tegenwoordig kan alles hoor, geen combinatie is te gek, gewoon doen dus! Mijn zwakte ligt bij jurken. Strandjurken, feestjurken... ik hou van jurken. Ik draag ze echter alleen in de zomer haha.

 4. Mijn dochter heeft dus een paar jaar op Dr.Martens met bloemetjes gelopen. We gingen heen om nieuwe schoenen, ik vroeg, heb je al een idee wat voor schoenen je wilt. Ze zei: met bloemetjes.
  (ik zuchtte in stilte, want ik voorzag een vergeefse reis). Maar wat schetst onze verbazing: er stonden Dr. Martens met bloemetjes!

  Mijn eigen zwakke plek is boeken die me een bepaald gevoel beloven. Ik koop dan alshetware een bepaalde stemming waar ik op dat moment behoefte aan heb. Waardoor ik een backload aan ongelezen boeken heb.

 5. En, niet gedaan nog?;) Ik vind ze heel erg tof.
  Mijn zwakke punt zit ook bij schoenen op het moment. Ik zie de schoenen die ik net gekocht heb nu (weer) voorbijkomen als advertentie op jouw blog. Het is allemaal de schuld van de cookies. Ik kan er zelf echt niks aan doen;).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder