Reacties

Vergelijken als een pro: Vergelijk je rijk in 2 stappen : ) — 28 reacties

 1. Vergelijken doe ik echt pas sinds de laatste jaren. Kwestie van al doende leert men. Ik las eerst ook nooit reviews van producten. Nu wel, want ze zijn vaak toch wel handig.

 2. vergelijken met vliegreizen is voor mij dan meestal een andere dag kijken. Want een andere maatschappij zou ik snel nemen. Want ik weet dat ik dan in comfort en veiligheid moet inleveren. En dat vind ik dan weer minder prettig.

  Love as always
  Dimario

 3. Als er een stekker aan zit, dan vergelijk ik bij tweakers. Die geeft 196,99 aan voor de stofzuiger bij Amazon. Nu koop ik uit principe niet bij Amazon en wil ik dat ding eerst testen op de slangaansluiting.

  Doe ik bij Blokker, BCC en MediaMarkt hier om de hoek en dan valt vrijwel elke stofzuiger af. Gelukkig heb ik er een van voor 1990 en die doet het prima. Kan je ook goed aan de slang optillen. Betreft ook nog altijd de eerste slang. Heeft ook een rechte inloop en daarmee veel meer zuigkracht. Was een Siemens, maar die doen het tegenwoordig slangmatig ook fout.

 4. Uiteraard is het het waard om te vergelijken (wanneer dit over producten of diensten gaat) je bent immers een dief van je eigen portemonnee als je niet verder kijkt dan je neus lang is. Ook wil ik zelf voorkomen dat ik een kat in de zak koop. Dus even verder kijken is wel iets wat ik doe. De site van Cool Blue vind ik daarom zo fijn. Meerdere artikelen die je naast elkaar kunt vergelijken.

 5. Ik vind de Consumentenbond een fijne onafhankelijke bron bij het vergelijken. Ik speur graag reviews en info af. Kieskeurig is ook een fijne site daarvoor trouwens.

 6. Ja vandaag nog, we gaan bijna verhuizen en ik heb dan een nieuwe wasmachine nodig. Met vergelijken zie je echt veel verschillen. En dan kleiner maar ook leuk: mijn zoon wilt in zijn nieuwe kamer heel graag een bepaalde lamp. Hij stuurde de link van de lamp op bol.com Ik zocht op de merknaam en type en vond binnen enkele minuten dezelfde lamp voor 22 euro in plaats van 39.

 7. Ja, dat doe ik zeker. Al kijk ik ook naar de voorwaarden per aanbieder (zoals verzendkosten). En ook ben ik benieuwd naar de betrouwbaarheid. Als een aanbieder slechtere recensies heeft, dan ben ik geneigd iets meer te betalen voor een groter bedrijf die betere retourneringsvoorwaarden heeft bijvoorbeeld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder