Veel vliegen + slechte vliegenmepper =

vliegenmepper

Na een zomer met veel vliegen, is er niet zoveel over van mijn vliegenmepper.

Ik kocht hem in een setje van 3. Ik geloof bij de Action. De andere twee zien er al niet veel beter uit.

Gele vliegenmepper met rookworst van de Hema

Behalve deze gehavende vliegenmepper heb ik er ook nog eentje van de Hema. Dat is een vrolijke gele, met een rookworst er op:

Vliegenmepper Hema met rookworst
1,50 bij de Hema

Er zitten her en der wat bloedvlekken en stukjes vlieg, maar verder ziet er hij nog prima uit.

N.B Deze is niet zo geschikt om vliegen mee dood te slaan die op je benen zitten. Want dat doet gemeen pijn met deze vliegenmepper!

Elektrische vliegenmepper

De beste methode om vliegen dood te slaan, zónder vlekken, schijnt toch wel een elektrische vliegenmepper te zijn. Ik heb er ooit wel eentje gehad, maar hij viel mij wat tegen. Ik miste dat bevredigende gevoel dat je met een flinke klap een vlieg naar de andere wereld slaat. Hetzelfde probleem had ik in eerste instantie ook met de elektrische tandenborstel: ik miste het gevoel van ‘stevig poetsen’.

Maar goed.

Hopelijk is het vliegenseizoen gauw afgelopen.

Lees ook mijn post over de vliegenkap van de Action!

Wat gebruik jij tegen vliegen?

Similar Posts

9 Comments

  1. Wat een schitterende vliegenmepperfoto!
    Ik vind het o jammer dat ze van plastic zijn…vanwege het milieu he. Ik gebruik een opgerolde krant.

  2. als je weinig afval in huis hebt,vuilnisbakken of zoiets,of geen fruit wat erg rijp is ,dus gelijk weggooien,en geen honden of kattenvoer laten staan,dan hebben we bijna geen vliegen in huis en als er toch een is hebben we de elektrische vliegenmepper van de action,werkt uitstekend,maar eerlijk gezegd heb we hem bar weinig gebruikt deze zomer,maar we wonen in de stad,dus dat is wel een verschil denk ik.

  3. Ik woon in de stad maar vlak bij een sloot. Het stikt hier van de vliegen zomers. Een vlieggordijn helpt een beetje. Heb zelf een uitschuifbaar vliegenmepper. Wil eigenlijk volgend jaar een hor laten plaatsen, dan kan de kat ook niet zomaar naar binnen met nog levende muizen die DIE dan loslaat zodat ik met een muizenplaag zat.

  4. Sinds hoorndeur hangt, heb ik geen last van meer van vliegjes. Toen wij in vakantiehuis waren, haden wij last van en gelukkig had mijn schoonzusje ellectric vliegenmepper en het werkt top

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.