Reacties

Vandaag eten we... Hete Bliksem! — 27 reacties

 1. Klinkt lekker! je zou ook kunnen overwegen ze niet te schillen, Nicole. Gisteren aten wij andijviestamppot met ongeschilde aardappelen. Smaakte prima!
  groet, Liesbeth

 2. Ha die Nicole,

  wat een fijn en makkelijk recept...
  Ik heb ook een appelboom in de tuin en die draagt heeeel veel dit jaar!
  Ik vind het een top-recept en ik ga het morgen maken!

  vanavond eet ik een "opbakkertje" van gisteren.
  We hadden hele lekkere pasta en gelukkig precies een maaltje over!

  Vorige week een ToGoodToGo tas bij de AH opgehaald. (app downloaden)
  Kijk even bij Dienie! Die heeft er vandaag een blogje over geschreven. Scheelt een hoop geld!! https://klaproosweblog.blogspot.com/2019/09/3009-to-good-to-go.html

  groetjes en eet smakelijk!
  Marlou

  .

  • Wat fijn dat je appelboom zoveel vruchten draagt zeg! Die van ons helemaal niet dit jaar. Maar bij onze buren dus wel : ) Van die TooGoodToGo tas hoor ik veel positieve dingen. Ik ga die blogpost zeker eens even lezen.

 3. Hete bliksem leerde ik pas in Brabant kennen al zal het elders ook wel gegeten worden.
  Ik herinner me dat er zoete èn zure appelen gebruikt werden door sommige . Maar ja, het is met veel gerechten zo dat ieder zijn eigen recept heeft.

 4. Hete Bliksem is ZOO lekker. Alleen appels schillen - daar ben ik veel te lui voor. Tegenwoordig maak ik het vaak met kweeperen - die komen uit eigen tuin…

 5. Wij hebben vandaag een zelf gemaakte maaltijdsoep gegeten. Van geroosterde tomaten en paprika's. Yammie... op het laats diepvrieserwtjes erdoorheen en een stuk volkoren knoflookbrood erbij.

 6. Ik ken het maar ik heb het nog nooit op. Fijn dat de appels gratis waren. Scheelt toch weer. Wij hadden vanavond spinazie à la crème met een ei, gekookte aardappelen en een ‘boomstammetje’.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>