Reacties

Van Thaise curry naar stamppot + stroepmoes — 24 reacties

  1. Wij eten roerbak rode spitskool, uien en restjes venkel, paprika en mais met rijst en kip. Hoe ik het ga kruiden weet ik nog niet, chinees of thais. Van de spitskool heb ik van de week al een paar bladeren gebruikt als rauwkosst, kortom restjes eten.

  2. Hier ook Hollandse pot. Wij eten hutspot van aardappelen, pastinaak, wortel en ui. Voor de mannen heb ik er knakworstjes en vegan jus bij. Ik eet er iets anders bij, maar weet nog even niet wat ;-)

  3. Wij aten vanavond ook spitskool, roergebakken in de wok met ui, knoflook, geraspte wortel, rozijnen, stukjes appel, kerrie, gemberpoeder, sojasaus en een beetje kokosrasp. (echt heel makkelijk, Nicole!)

  4. Boerenkool is echt mijn favo gerecht! Het is nog wat vroeg om over het avondeten na te denken, maar onze zoon wordt vandaag vier en mag kiezen wat hij wil eten. Pizza it is!

  5. Varkensnek heette vroeger procureur. Nu snijden de supermarkten er schouderkarbonades van.
    Aldi Duitsland had het in de verkoop. 3,95 euro per kilo . Ik had een stuk van 1200 gram en dat heb ik in een slowcooker in de oven bereid. Kostte wel wat uurtjes, maar het resultaat was heerlijk. Google maar eens op recepten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>