Reacties

Wat geven de bezoekers van Huisvlijt uit aan hun vakantie? — 19 reacties

 1. We waren thuisgebleven en hebben een keer Chinees gehaald ad. 45 euro en onze bedden vernieuwd na. 20 jaar.

  Als je naar de drielandenhoek kijkt, ben je blij dat je je huis niet hoeft te verlaten. Alle ideeën over reizen en toerisme zijn ineens volstrekt irrelevant.

 2. De gemiddelde Nederlander leest bij Huisvlijt :-)
  Eerlijk gezegd weet ik het niet precies hoe hoog het eind bedrag gaat worden. We blijven in Nederland en Nederland is in normale omstandigheden al schrikbarend duur, maar nu in deze tijden van schaarste op gebied van beschikbare vakantieplekken nog een graadje erger. Ik heb bijv. in aug. een weekend een vakantiehuis in Zeeland geboekt. En dat is voor alleen een weekend al rond de €700.
  Je kunt goedkoper op vakantie als je naar Griekenland gaat ofzo.

 3. Het is al even geleden dat ik nog op vakantie geweest ben.
  Het zou wel even deugd kunnen doen.
  Vroeger schommelden de prijzen nogal.
  Dan ging ik minstens voor 3 weken weg.
  Soms was het even naar Egypte, maar ook heb ik Thailand en Jamaica gedaan wat direct een pak duurder is.

 4. Ik geef weinig tot niks uit aan vakantie. Ik ga niet weg en ik maak dit jaar ook geen uitstapjes of zo. Mijn ervaring is wel dat als je wel weg gaat, het erg duur is. Voor een lang weekend op stap met dochter ga je toch al snel richting de € 500,- (verblijf, benzine, entree voor musea, terrasjes, etentjes, bioscoopje, winkelen, het traditionele cadeautje). Ik moet eerlijk zeggen dat echt duizenden euro's uitgeven aan een vakantie niet mijn ding is. Ik geef dat liever aan andere dingen uit. Maar dat is voor iedereen verschillend natuurlijk.

 5. Een retourtje Leiden...was alles wat ik aan kosten maakte. Ik had huisgeruild met iemand en tja, dan heb je niet veel kosten. Ik heb veel gewandeld en ik kon met mijn museumjaarkaart de musea in maar daar kwam ik niet eens aan toe. De rest van de kosten had ik thuis ook gemaakt, gewoon voor eten en drinken.

 6. Zijn dit bedragen per persoon of per huishouden? En in geval huishouden: hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen?

  In de afgelopen 6 jaar ben ik niet op vakantie geweest, Deed tot 2020 wel aan dagreisjes met de trein 7x voor 11 euro per 60plus-persoon per dag, Ben ook nog een paar weken op dienstreis geweest in de Algarve. Uit mezelf zal ik daar niet snel naartoe gaan.

  Vanwege corona ben ik 1,5 jaar niet buiten de provincie NH geweest en was ik voor 99% in de gemeente Alkmaar te vinden. Geen probleem want hier kan je prina wandelen. Een paar weken geleden voor het eerst weer 10km in de provincie Utrecht geweest. Vind reizen/vakantie nog steeds niet essentieel en mijdt terrassen, omdat ik aan de terraszitters een flinke hekel heb gekregen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>