Tweedehands merkkleding: tip

mamablogs

King Louie en Tante Betsy verkopen ze er helaas niet. Maar wie houdt van bijvoorbeeld Karl Lagerfeld en merken als Agnes B. kan er wel terecht. Ik heb het over VintyKids en VintyWoman.

Zelf ben ik niet merkgevoelig. Sterker nog, ik baal als een merk zichtbaar op kleding staat. Dan haak ik vaak af. Zie ook Brandwashed.

Voor De Mamablogs schreef ik een post over deze tweedehands merkkleding.

 

Similar Posts

3 Comments

  1. Ik koop en verkoop veel tweedehands kleding. Bij een tweedehands kinderkledingwinkeltje in de buurt of via Marktplaats. Geeft toch niet dat het al eens gedragen is en soms is het zelfs nog nieuw! Al geef ik niet veel om merken, soms heeft het wel echt meerwaarde!

    1. Ja, van sommige merken hoor ik dat de kwaliteit ook echt beter is. Soms zelfs zo goed dat tweedehands gekochte kleding opnieuw verkocht kan worden omdat het nog zo mooi is!

  2. Ik ken Vintykids en Vintywoman niet, maar het lijkt me wel leuk om leuke kledingstukken te scoren aan een mooi prijsje. Om eerlijk te zijn ben ik nog nooit gaan winkelen in een tweedehandswinkel, maar zou het wel eens willen doen omdat er zoveel leuke kledingstukken te vinden zijn. En je kan inderdaad je eigen kleding binnenbrengen, zo kan iemand anders er van genieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.