Reacties

De tv als verhalenverteller! — 3 reacties

  1. Eigenlijk ben ik wel een beetje klaar met het medium tv, er wordt naar mijn idee een te eenzijdig beeld gegeven.
    We kijken weinig tv, hebben zelfs een aantal jaren geen tv gehad. Ik vind Netflix interessanter. Toevallig hadden mijn man en ik het nog over de tv. Grote kans dat we hem niet vervangen als hij kapot gaat. We houden wel het kanelabonnement want op de computer kun je ook tv kijken. Dit klinkt niet consequent :D
    Maar soms zijn er dingen die je rechtstreeks wilt zien.

  2. Als ik weer eens te maken heb met een flinke reuma aanval vind ik het toch wel ideaal dat ik in bed tv/Netflix kan kijken. Lezen lukt me dan echt niet en zo kun je toch je gedachten verzetten. Inderdaad brengt het ook wel gesprekken op gang over bepaalde series of documentaires.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder