De tv als verhalenverteller!

tv

Tv kijken heeft vaak een beetje een slechte naam. Toch zijn er ontzettend veel mensen die enorm genieten van een avondje 'netflixen'.

En ik vind het altijd weer bijzonder hoeveel verhalen we elkaar te vertellen hebben. Al die films en series! En we horen en kijken die verhalen graag. Of het nou horror is of een comedy. Nu blijkt dat de tv zelfs goed is voor de moraal!

Op Het Moederfront lees je er meer over.

Similar Posts

3 Comments

  1. Eigenlijk ben ik wel een beetje klaar met het medium tv, er wordt naar mijn idee een te eenzijdig beeld gegeven.
    We kijken weinig tv, hebben zelfs een aantal jaren geen tv gehad. Ik vind Netflix interessanter. Toevallig hadden mijn man en ik het nog over de tv. Grote kans dat we hem niet vervangen als hij kapot gaat. We houden wel het kanelabonnement want op de computer kun je ook tv kijken. Dit klinkt niet consequent :D
    Maar soms zijn er dingen die je rechtstreeks wilt zien.

  2. Als ik weer eens te maken heb met een flinke reuma aanval vind ik het toch wel ideaal dat ik in bed tv/Netflix kan kijken. Lezen lukt me dan echt niet en zo kun je toch je gedachten verzetten. Inderdaad brengt het ook wel gesprekken op gang over bepaalde series of documentaires.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.