|

Train to Busan – spoiler alert

Train to busan
Ren Gong Yoo! Ren! Laat de zombies je niet bijten!

‘Laten we samen een film kijken mam!’ zei mijn jongste dochter. ‘Dat is zo gezellig! Ik weet een leuke: Train to Busan!’

Dus wat doe je dan als leuke moeder? Dan kijk je vol vertrouwen in je kind zo’n film. Hij was nog Koreaans ook, en mijn favoriete Koreaanse acteur Gong Yoo bekend uit het Kdrama Goblin* zat er in. Dus ik had er zin in.

Train to Busan: unhappy end

Maar de film bleek helemaal niet gezellig. Want hij ging over een uitbraak van zombies, en liep niet goed af. Nou kan ik zombies gelukkig goed hebben, want ik heb alle seizoenen van The Walking Dead achter de kiezen. De zombies waren dus het probleem niet.

Maar wel het unhappy end van Train to Busan!

Want aan het eind van de film, net als je als kijker een zucht van verlichting slaakt dat de held het heeft overleefd, werd hij gebeten door een zombie! Aargh! En ook nog omdat hij klungelig bezig was…

Ik houd niet van zulke nare eindes. Sterker nog, ik mijd ze actief. Maar dankzij mijn dochter zit ik nu dus met een kater over de slechte afloop. Ik zou bijna afhaken op alle zombie series….

*Gong Yoo werd ooit ‘gearresteerd’ vanwege brandstichting: hij zette de harten van alle vrouwen van 18 tot 50 in vuur en vlam : )))

Kijktips

The last of us

Zombie series

Kun jij goed tegen een naar einde in films en series?

Similar Posts

9 Comments

  1. Hahaha moet er echt om lachen hoe je dit schrijft. Als jullie Netflix hebben raad ik BLACK aan voor je dochter. Voor jou misschien… Maar wil nu natuurlijk niet te veel verklappen over het einde ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.