Tea Topic: Welke theesmaak is jouw favoriet? + Linkparty reminder

theesmaak

Deze week een lekker makkelijke Tea Topic vraag:

‘Welke theesmaak is jouw favoriet?’

Daar hoef ik geen moment over na te denken!

Pickwick kersenthee natuurlijk!

Eigenlijk drink ik nooit anders, al zo’n twintig jaar of langer. En dat terwijl ik eten en drinken verder het liefst zonder aparte smaakjes heb.

Voeding met bijzondere smaken

Ik begrijp bijvoorbeeld niets van al die maffe pepernoten met aparte smaken. Geef mij maar gewoon de standaard kruidnoten. En er zijn nu ook paaseitjes met karamel en zeezout, pindakaas of stroopwafel en andere buitenissige smaken. Zoals deze hieronder, die gewoon van de Hema zijn ; )

paaseitjes met stroopwafel

En zo ziet zo’n paaseitje met stroopwafel er van binnen uit:

paaseitjes met stroopwafel

Paaseitjes met pindakaas

paaseitjes met pindakaas

Binnenkant paaseitjes met pindakaas:

paaseitjes met pindakaas

Begrijp me niet verkeerd: ze zullen vast best lekker zijn, maar ik word het blijst van ‘gewone’ paaseitjes.

Huisvlijt linkparty reminder

Doe nu mee met de Huisvlijt linkparty! Je kunt hieronder jouw blogpost delen, en leuke blogs ontdekken.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Lees ook mijn post over kamillethee. en over cactus thee.

Welke theesmaak is jouw favoriet? En wat is je favoriete soort paaseitje?

Similar Posts

21 Comments

 1. Ik drink iedere dag verschillende soorten en smaken thee! En sommige paaseitjes-met-bijzondere vulling vind ik wel lekker, maar bij andere smaken (zoals een paar jaar geleden bij jamin, puur-nacho cheese chips) wil ik er niet eens over nadenken!

 2. Ik hou niet van thee en heb het niet in huis. Mensen kunnen bij mij onvervuild water krijgen. Vind ik zelf ook lekkerder. Als ik echt moet kiezen dan zou het oolong worden. Heb dat veel gedronken maar nooit in Nederland.

  Met paas-ei en dito -haas heb ik niets. Spul komt net als de kerstboom van oude germaanse stammen. Hou wel van chocolade, maar koop dat gewoon in een platte vorm. Betere smaak en kwaliteit en goedkoper.

 3. Ik drink eigenlijk zelden thee. Verse muntthee vind ik wel lekker, maar eigenlijk is dat geen thee, maar water met kruiden. Qua thee zelf drink ik weleens gewone thee. Geen smaakjes voor mij .

  Love as always
  Dimario

 4. Ik drink eigenlijk altijd brandnetelthee, dat smaakt naar niks. Maar toen ik een verwarmingsmonteur een kopje aanbood, zei hij dat het smaakte naar water waar broccoli in gekookt was en dan drie dagen later. :)

 5. Al 40 jaar drink ik meestal earl grey. En dan nog van een speciaal merk. Ik ruik zelfs aan het blikje,als ik het open maak. De laatste tijd komt er ook groene thee gunpowder bij

 6. Ik drink gewone thee. Wij noemden vroeger die smaakjes al saromathee en dat staat hier niet in de kast. Voor de liefhebber heb ik Rooibosthee in huis en daar houdt het echt mee op.
  Waarom moet chocolade de smaak krijgen van pindakaas, wat een onzin. Het ijs is ook al zo verprutst met drop en salmiak.

 7. Op dit moment drink ik veel Engelse thee met melk en suiker. Heerlijk vind ik dat! Kersenthee en zoethoutthee vind ik ook erg lekker.

 8. Thee die naar echte thee smaakt drink ik het liefst. Die koop ik weleens bij zo’n koffie&theewinkel. Wel duurder, maar ik drink alleen koffie, thee en water. Rooibos heb ik ook in huis, is koud ook heerlijk.

 9. De lekkerste thee vind ik Finest Oolong van Simon Levelt. Thee zoals thee moet smaken. Maar ook een Darjeeling gaat er wel in. Ik begin de dag met thee…

 10. Nadat ik 6.jaar geleden met spoed naar de arts werd gereden door een kopje kersen thee,( kreeg er een heftige allergische reactie van,) drink ik nu het liefst losse thee zonder gekke toevoegingen. Of muntthee uit eigen tuin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.