Reacties

Tea Topic: Welke theesmaak is jouw favoriet? + Linkparty reminder — 21 reacties

 1. Ik drink iedere dag verschillende soorten en smaken thee! En sommige paaseitjes-met-bijzondere vulling vind ik wel lekker, maar bij andere smaken (zoals een paar jaar geleden bij jamin, puur-nacho cheese chips) wil ik er niet eens over nadenken!

 2. Ik hou niet van thee en heb het niet in huis. Mensen kunnen bij mij onvervuild water krijgen. Vind ik zelf ook lekkerder. Als ik echt moet kiezen dan zou het oolong worden. Heb dat veel gedronken maar nooit in Nederland.

  Met paas-ei en dito -haas heb ik niets. Spul komt net als de kerstboom van oude germaanse stammen. Hou wel van chocolade, maar koop dat gewoon in een platte vorm. Betere smaak en kwaliteit en goedkoper.

 3. Ik drink eigenlijk zelden thee. Verse muntthee vind ik wel lekker, maar eigenlijk is dat geen thee, maar water met kruiden. Qua thee zelf drink ik weleens gewone thee. Geen smaakjes voor mij .

  Love as always
  Dimario

 4. Ik drink eigenlijk altijd brandnetelthee, dat smaakt naar niks. Maar toen ik een verwarmingsmonteur een kopje aanbood, zei hij dat het smaakte naar water waar broccoli in gekookt was en dan drie dagen later. :)

 5. Al 40 jaar drink ik meestal earl grey. En dan nog van een speciaal merk. Ik ruik zelfs aan het blikje,als ik het open maak. De laatste tijd komt er ook groene thee gunpowder bij

 6. Ik drink gewone thee. Wij noemden vroeger die smaakjes al saromathee en dat staat hier niet in de kast. Voor de liefhebber heb ik Rooibosthee in huis en daar houdt het echt mee op.
  Waarom moet chocolade de smaak krijgen van pindakaas, wat een onzin. Het ijs is ook al zo verprutst met drop en salmiak.

 7. Thee die naar echte thee smaakt drink ik het liefst. Die koop ik weleens bij zo'n koffie&theewinkel. Wel duurder, maar ik drink alleen koffie, thee en water. Rooibos heb ik ook in huis, is koud ook heerlijk.

 8. Nadat ik 6.jaar geleden met spoed naar de arts werd gereden door een kopje kersen thee,( kreeg er een heftige allergische reactie van,) drink ik nu het liefst losse thee zonder gekke toevoegingen. Of muntthee uit eigen tuin.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder