Reacties

The White Lotus: deze krijgt van mij een dikke 8 — 7 reacties

  1. Mijn man en ik hebben de serie ook gezien en ons positief laten verrassen, erg vermakelijk met een sinister tintje.
    Maarre, de ‘vriendin’ van Olivia heet toch Paula?🤔

    Groetjes van Noor

  2. Wij hebben de serie ook gekeken en er ook erg van genoten. Je kunt er om lachen, en vaak zit je met zo'n ongemakkelijk gevoel, dat hebben ze heel goed gedaan. Ik houd er van, niet te zoetsappig, niet te gewelddadig, precies goed. Meer van deze series zou ik zeggen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>