Reacties

The Undoing met Hugh Grant en Nicole Kidman — 5 reacties

 1. Extremely wicked, shockingly evil and vile zoiets, op Netflix, klinkt net zo, maar dan waargebeurd staat erbij.

  Wat betreft jouw vraag, ja ik heb zeker favorieten, maar dat wil niet zeggen dat alle films waar ze in spelen mooi of goed zijn, niet voor mij. Colin firth bijv. maar gisteren startte ik een film waar hij in zat, Dorian Gray heeft het, ook op Netflix, en ik heb de film afgebroken niet eens uitgekeken.

  George Clooney is er ook eentje, maar zijn laatste film, die nu ook op netflix staat, hoef ik niet te zien. Niet mijn ding.

  Kortom, het is leuk als favo acteurs of actrices in een film zitten, en het valt mij dan op, oh hij of zij zit er weer in, toevallig... zo zie ik het, want ik kijk om het verhaal van de serie of de film, en niet om de acteurs die er eventueel inzitten, iets is goed, of niet. Een boek lees je, en je maakt je eigen figuren in je hoofd.

  X

 2. Ik denk dat ik ook een poging ga wagen. Mijn favorieten zijn toch wel richard gere, julia robberts en hugh grant
  Ben wel van de romatische kant, ik kan ook zo genieten van die films rondom kerst en nu met valentijn. heerlijk met dekentje op de bank en weg van de wereld zijn even

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder