Tea Topic: Op welke manier rust jij het beste uit?

uitrusten

Het Tea Topic van vandaag is de vraag:

‘Op welke manier rust jij het beste uit?’

Mijn manier is heel simpel.

Maar tegelijkertijd verrassend ingewikkeld.

Op welke manier rust jij het beste uit?

Ik rust namelijk het beste uit als ons huis helemaal leeg is. En met leeg bedoel ik dat er geen mensen in zijn, behalve ik. In de stilte en rust van een leeg huis, kom ik tot rust. Dan hervind ik mezelf.

Het klinkt heel simpel vind ik altijd.

Maar toch ben ik onderhand al bijna 3 jaar zelden tot nooit alleen thuis.

Ik mis het.

En ik mis mezelf.

Huisvlijt Linkparty reminder

En dan nu door naar de wekelijkse Huisvlijt linkparty reminder. Elke zondag begint er een nieuwe linkparty. Bloggers kunnen daar hun blogpost delen, en bezoekers kunnen leuke nieuwe blogs ontdekken. Je kunt nog meedoen tot en met zaterdag.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Op welke manier rust jij het beste uit?

Similar Posts

15 Comments

  1. Heerlijk om even alleen te zijn! Het is mij helaas ook al een hele tijd niet gelukt dus ik begrijp precies hoe je je voelt!

  2. Ik rust het beste uit als ik de woonkamer voor mij alleen heb. Ik werk aan de eettafel en vind het heerlijk als het muisstil is. Mijn dochter naar school en mijn vriend boven aan het werk. Dat is het perfecte scenario voor rust. Morgen gaat mijn dochter na twee maanden terug naar school en zal ik uitgebreid genieten van die rust!

  3. Slapen is voor mij toch wel dé manier om uit te rusten, maar ik herken jouw manier ook wel. Ik snap heel goed dat het ingewikkeld is dat je al bijna drie jaar vrijwel nooit alleen thuis bent.

  4. Hier ook als het huis leeg en stil is. :) Zie ook wel een klein beetje op tegen het pensioen van mijn man over een paar jaar. Ik houd veel van hem en gun hem zijn pensioen van harte maar als regelrechte huismus zal hij veel thuis zijn. Dus geen leeg huis meer… poe! :) Maar.. zoals het spreekwoord zegt: Alles went, zelfs een vent! Von.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.