Reacties

Tea Topic: Op welke manier rust jij het beste uit? — 15 reacties

  1. Ik rust het beste uit als ik de woonkamer voor mij alleen heb. Ik werk aan de eettafel en vind het heerlijk als het muisstil is. Mijn dochter naar school en mijn vriend boven aan het werk. Dat is het perfecte scenario voor rust. Morgen gaat mijn dochter na twee maanden terug naar school en zal ik uitgebreid genieten van die rust!

  2. Slapen is voor mij toch wel dé manier om uit te rusten, maar ik herken jouw manier ook wel. Ik snap heel goed dat het ingewikkeld is dat je al bijna drie jaar vrijwel nooit alleen thuis bent.

  3. Hier ook als het huis leeg en stil is. :) Zie ook wel een klein beetje op tegen het pensioen van mijn man over een paar jaar. Ik houd veel van hem en gun hem zijn pensioen van harte maar als regelrechte huismus zal hij veel thuis zijn. Dus geen leeg huis meer... poe! :) Maar.. zoals het spreekwoord zegt: Alles went, zelfs een vent! Von.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>