Reacties

Te heet gewassen? — 26 reacties

 1. Veel verschil zit er niet in wasmiddelen alleen is vloeibaar spul minder goed dan de poedervorm. Toen ik een nieuwe wasmachine ging kopen stonden er twee klanten met een klacht, in beide gevallen werd medegedeeld dat de oorzaak bij het vloeibare wasmiddel gezocht moest worden. Ik haal altijd de waspoeders bij de Aldi. Het is gewoon belangrijker hoe je zelf met het wasgoed omgaat( dus wit apart en licht bont apart en ) dan welk merk je gebruikt. donkere kleuren apart , eventueel vlakbehandeling vooraf enz...

  • Ah, dat is goed om te lezen. Ik koop juist altijd vloeibaar. Meer uit gewoonte eigenlijk. Wat is het probleem met vloeibaar wasmiddel dan Rietepietz? Het enige probleem dat ik ervan kende is wasluis.

 2. Ik was ook met wat er in de bonus was of voor het grijpen stond. En helaas heb ik niet het idee dat het qua verkleuren heel weinig uitmaakt welk wasmiddel je gebruikt.

 3. De allergoedkoopte die ik vinden kan, Sendil van Action of een vergelijkbaar voordelig merk.
  Misschien zou het anders zijn als er vuile overalls of kinderkleding was, waarbij iets krachtiger nodig is.

 4. Oude koeien worden grijs, net als mensen. Dat zie je niet echt veel omdat de meeste koeien dan nar de slacht gaan. Deze koe niet. Mooi hoor!

 5. Witte reus... poeder... niet te veel, klein beetje. En om je gerust te stellen. Ik doe het zelf. Dinnetje doet weer andere dingen.

  Love As Always
  Di mario

 6. Ariël! Omdat mijn moeder dat ook gebruikt en haar huis altijd zo lekker naar wasmiddel ruikt. Het mijne niet, overigens. Laatst ontdekte ik waarom toen ze de wasmachine aanzette toen ik bij haar was. Ze kiept gewoon een volle wasbol Ariël in de machine! Ja, dat ruikt wel. Gaat mij te ver.

  • Grappig dat je dat middel overnam van je moeder vanwege de lekkere geur. Maar de gewoonte van zo'n hele volle wasbol zou ik inderdaad niet imiteren.

 7. Hoi Nicole,

  eerlijk gezegd rotzooi ik maar wat raak met de was.
  Ik koop het wasmiddel wat in de aanbieding is en zet de machine meestal op een eco-programma.
  En dan... als de zon schijnt... buiten in de wind hangen.
  Dat vind ik het fijnste en lekkerste.

  Strijken doe ik bijna nooit.
  Een beetje met de hand wrijf ik over de handdoeken... om ze strak te krijgen...

  Frisse groetjes van Marlou

 8. Ik gebruik van die pods van de Jumbo, ze ruiken lekker en maken goed schoon. Ooit kochten mijn zus en ik een blouse, ik had de felle kleuren en zij de minder felle kleuren. als we deze wel eens tegelijk aanhadden, zeiden mensen ook altijd tegen mijn zus; is je shirt verkeerd gewassen ;)

 9. Eerst over de koeien die volgens mij stieren zijn... idd worden runderen ook grijs, wij hebben ook een oude van 12 jaar die grijzig wordt. Maar ik denk ik dit geval dat het een belgische blauwe stier is, een bepaald ras.

  Wasmiddel gebruik ik net wat in de aanbieding was, ook vaak van de liddl. Mijn wasmachinereparateur zegt ook dat poeder beter is, toch gebruik ik regelmatig vloeibaar, ik vind de geur meestal beter.

 10. ik moet heel eerlijk bekennen dat ik alles gewoon bij elkaar gooi :-O , ik let natuurlijk wel op dat mijn rode jurkje niet bij mijn witte blouse gaat, maar handdoeken onderbroeken etc gaan overal bij. Ik heb dus ook geen witte handdoeken meer ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder