Reacties

Tafelkleed: wel of niet? — 19 reacties

  • Wat een goed idee Dorien! Aan die optie had ik nog helemaal niet gedacht. Waar kochten jullie dan een lap leer? En wat voor lijm gebruikte je? Heb je toevallig een foto op je blog hiervan?

 1. Ik heb geen tafelkleed, ik vind het ook niet mooi om te zien. Maar we zitten wel veel aan de tafel dus gebruik ik onderzetters.

 2. Mooi kleed, staat netjes. Maar zelf houd ik wel van een 'doorleefde' tafel. Die van ons zit ook vol vlekken, kale plekken en krassen. Gebruik alleen een tafelkleed als we gaan eten.

 3. In mijn keuken staat een grote houten tafel. Als we eten gebruik ik meestal placemats. Komen er eters dan komt er een tafelkleed aan te pas. Ik heb er twee, een roodgeruite en een lichtbeige linnen tafelkleed. Staat mooi, maar een ramp om te strijken.

 4. Hier ligt altijd een tafelkleed. Ik heb er verschillende en vind dat een mooi tafelkleed het interieur helemaal kan veranderen. Ik hou ervan, en vind het ook netjes. Geen drukke print oid! Zoiets kan je interieur echt verpesten. Momenteel ligt er eentje met fijne bloempjes, zou echt iets voor u zijn😁

 5. Ik vind het tafelkleed zelf niet mooi, fletse kleur en oogt niet bij de muur en deuren
  Wij gebruiken placemats en als er eters zijn gebruik ik een mooi, passend tafelkleed. Daarvoor kop ik de stof bij I.kea.

 6. Ik moet wel zeggen dat het tafelkleed volledig in de stijl past.
  Ik had geen idee dat het tafelblad van leer kon gemaakt zijn.
  Wat hou ik van dergelijke 'weetjes'.
  Ik vind het beiden mooi. Maar ik zou niet voor de 'vlekken' kiezen voor een tafelkleed.
  Gezien het een tafel uit je vaders' ouderlijk huis is, zou je eerder fier moeten zijn op die vlekken. Wie weet welke leuke verhalen zitten er niet achter. Die tafel is familiegeschiedenis en zo iets mag gezien worden!

 7. Mooi kleed, maar inderdaad: die tafel is van zichzelf ook wel héél erg mooi! En wat betreft die vlekken: zo'n tafel wordt ook gewoon aan geleefd toch? En zéker bij zo'n oude tafel is het volgens mij helemaal niet erg als je dat ziet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder