Reacties

T-shirt: de perfecte lengte is... — 56 reacties

 1. Ik vind de Hema t-shirts beter dan die van de H&M. Blijven langer mooi en hebben een goede lengte. Die van H&M gaan eerder lubberen. En net als jij hou ik niet van t-shirts met opdruk en zeker niet met teksten.

 2. Ik vind dat echt een goede suggestie. Ik heb ook altijd moeite met de lengte van shirts. De ene keer wil je een wat langer shirt aan omdat dit beter bij je outfit staat en de andere keer een korte.

 3. Ik ben dol op je blogs. Jij schrijft serieus over onderwerpen waar wij allemaal mee dealen maar waar niet genoeg over gepraat wordt, voor mijn gevoel. Ik draag nog mijn zwangerschapshemden (oeps) die zijn vrij lang.

 4. Wat een leuk bericht ik merk dat het bij mij vaak wel goed gaat maar de shirts voor mijn man altijd te kort zijn :P Het zou inderdaad handig zijn als er lengte maten zouden zijn.

 5. Grappig om te lezen dat bij jouw de h&m precies goed is en c&a niet. Bij is het anders om. Ik koop graag shirts bij de c&a en dan wel een maat te groot voor het bolle buikje, maar verder vind ik ze heerlijk. De shirts van de h&m vind ik vaak te kort. Ik moet veel rekken op mijn werk en dan kruipen ze zo ver omhoog dat je je naakt voelt.

 6. Ik vind de t-shirts van H&M ideaal, heb er zelf ook enkele van deze winkel. Lange t-shirts vind ik echt niet leuk, tenzij ze van Mr. Boyfriend zijn, hehe!

  PS: Ik heb je genomineerd voor De Sunshine Blogger Award (klik op mijn naam en dan kom je uit op mijn blogbericht)

  Liefs,
  Debby

 7. Telkens een meetlint meenemen naar een winkel zou idioot zijn. Ik zou het ook steeds vergeten! Maar het is wel handig om te weten. Het zou inderdaad ook handig zijn dat er een lengtemaat wordt gegeven, net als in broeken!

 8. Al lang koop ik niet meer kleding bij H&M, C&A. Last had ik bij C&A gekocht maat S. Een paar weken daarna past het niet meer. Ik koop dus nu groot maat (maat M). En qua lengte wil ik graag de laatste tijd tot kontje

 9. Dit is inderdaad een herkenbaar probleem. Ik ben zelf heel klein waardoor shirts vaak te groot zijn en ik heb hele smalle schouders waardoor je de hele dag je shirt goed moet trekken. Zelf vind ik de shirts van de C&A nog het beste. Origineel artikel!

 10. Wat goed dat je dit hebt uitgezocht. Leuk artikel. Ik erger me vaak aan Zalando dat je ze moet bellen hoelang een T-shirt is. Soms staat het er niet bij. Ik moet het dan bestellen en het blijkt net onder je navel te komen dat is dan zo lelijk. Ik voel me dan net een kleuter. Ik breng hem dan meteen terug. Wel zonde. Nu weet ik dat de levis truien wel wat langer zijn gelukkig maar van de andere durf ik niet zo gauw alles te kopen.

 11. Wat shirts en de 'perfecte lengte' betreft doe ik niet aan regeltjes ;) Ik draag zowel mannen shirts die bijna een jurk lengte hebben, als een net wat te korte top die je prima in een high waisted broek kan stoppen.

 12. Grappig. Ik wil juist dat ze wat langer zijn. Ik heb een voorliefde voor skinny jeans, low rise maar liever 'very low rise'. Heupbroeken dus. Staat mij het leukst. Zit het lekkerst. Ik heb niks met die high waist-broeken. Ik vind het - sorry voor iedereen die ervan houdt - lelijk en het zit helemaal niet lekker meer. Zeker niet meer nadat ik een kind heb gekregen en na de keizersnede toch alles qua organen niet meer helemaal op zijn oorspronkelijke plek zit. Ik draag nog steeds maat 27 maar de verhoudingen zijn gewoon veranderd. Ok, meer on topic: ik zoek juist altijd naar lange shirts en hemdjes. Die van de Primark (de basic shirts en hemdjes) zijn dan ook lekker lang (niets voor jou dus ;)

  • Ik snap ook niet dat die high waist broeken terug zijn! Je krijgt er een enorme kont van en ze zijn gewoon niet charmant. Zeer vreemde trend wat mij betreft.

   Goed om te weten dat ik niet naar de Primark hoef voor shirts ; )

 13. Ik heb echt nog nooit stilgestaan bij de lengte van een shirt. Als het wat ruimer valt vind ik het niet erg als het wat langer is, maar bij hele strakke wel. En moest lachen van herkenbaarheid over teksten op shirts. Verschrikkelijk! Evenals vaak schreeuwerige afbeeldingen.

 14. Ik ben zelf vrij lang en zoek ook lange shirts, anders zijn ze snel te kort. Vreselijk vind ik dat als je bukt je bloot ziet. Hemdjes van de HEMA heb ik standaard een maat groter, shirts heb ik daar niet van. Ook qua zelfde maat kan er verschil zijn, ik heb 2 maatjes L van hemden van de HEMA en de één is 4 cm langer. Maar dat zal wel een foutje zijn :)

  • Dat is inderdaad een beetje apart, 4 centimeter verschil bij dezelfde maat. Bij mij zijn de Hema shirts dus te lang. Eigenlijk zouden ze speciale lengtematen moeten introduceren bij de Hema!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>