Reacties

Voorjaarsvakantie 2018: hoe zit dat? — 20 reacties

  1. yep, hier in België is het ook vakantie nu, krokusvakantie, wel aangenaam vind ik, wij zijn dol op vakantie, langer uitslapen, het weer is hier ook eens goed(aan de kust),lekker genieten, vandaag wel een thuisblijfdagje, na gisteren strandwandeling, zondag naar Nieuwpoort , morgen een middagje bos, do verbroederen met een vriendin en haar kids, ons hoor je niet klagen :-)

  2. Wij wonen in Limburg. Dus hier is het nu carnavals vakantie. Idd 5 weken van Kerst tot nu... en straks tot aan mei vakantie een langer periode. Hadden ze wel beter mogen verdelen...

  3. In heel België is het deze week krokusvakantie. En begin april 2 weken paasvakantie. Meivakantie hebben we niet, maar in mei zijn er dan weer enkele feestdagen/verlengde weekends. En dan is het niet lang meer voor het alweer Grote Vakantie is (van 1/7 tot en met 31/8). Ik hou van vakantie ook al blijven we thuis!

  4. Mijn dochter heeft nog volgende week les, daarna heeft ze ook vakantie. Het is wel bijzonder dat dit per regio verschilt, maar toch schijnt het een weloverwogen keus te zijn te geweest in verband met drukte op de weg bijvoorbeeld.

  5. Na de voorjaarsvakantie hier start mijn zoon op school, we missen het dus net. 5 maart mag hij starten, maar ik denk dat de rare dagen dan al snel volgen met Pasen enzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder