Reacties

Succes op marktplaats — 29 reacties

 1. Ik heb altijd veel gekocht/verkocht via marktplaats, maar laatste tijd gaat het moeilijker. Via FB groeprn al helemaal niet meer, teveel gratis afhalen groepen. Succes waren 2 Thunderdome shirts, dat bleken collectors items en dus een behoorlijk bedrag voor gekregen.

  • Kinderboeken werkte bij mij dus ook heel goed. In ieder geval die van een Loser. Maar de Donald Duck vakantieboeken doen weer helemaal niets helaas.

  • Het voordeel van de kringloop is dat je het dan ook meteen het huis uit hebt vind ik. Spullen die je op marktplaats zet, heb je toch nog in huis. En als je echt wilt opruimen is dat niet zo fijn vind ik.

 2. Oh die heb ik ook nog te koop idd....
  zal ze eens op mp zetten;)
  Ik ben paar weken terug gewoon opgelicht!
  Nouja, met een spel van kolonisten van Catan, was geeneens een Iphone of zo..
  Dat bedenk je toch niet..kreeg helemaal een mail van mp zelf dat ik dus hoogstwaarschijnlijk was opgelicht..en idd, betaald, 31 euro..en nooit iets gehad.

 3. Ja als je iets hebt wat anderen willen gaat het snel. Verkopen bij Bol.com vind ik ook geen succes. Heb het alleen gedaan met studieboeken, omdat de verkoopkans daar groter was. Maar wat ik eraan overhield wat teleurstellend!

  • Ja, dat vond ik dit keer dus ook erg tegenvallen inderdaad. In het verleden verkocht ik regelmatig via bol.com. Maar nu vond ik de bemiddelingskosten en verzendkosten dermate hoog dat het de moeite niet meer waard was.

  • Ik ook niet, maar ik bied altijd wel de mogelijkheid van ophalen aan omdat ik me kan voorstellen dat mensen dat liever doen. Maar de boeken kon ik opsturen.

  • In die tijd had je nog een rubriek waarin je reisgenoten kon zoeken. Daar reageerde ik op. Om misschien de volgende zomer met een groep te gaan reizen. Maar 2 maanden later lagen we al in een tentje in Noorwegen bij -10!!

 4. Het zijn ook bekende, leuke boeken voor de jeugd. Zeker gewild dus dan verkoop je zoiets idd snel.
  Ik verkoop de laatste tijd vaker via plaatselijke facebook pagina's dan mp. Ik weet in ieder geval dat bepaalde merkkleren van de kinderen via mp ook als een speer gaan!

 5. Grappig! Ik heb het een keer met eetkamer stoelen gehad, die ik als impuls erop gezet had. De volgende dag had ik al 15 biedingen, waaronder een die ik niet kon weigeren. Zaten we 's avonds zonder stoelen, want ik had nog niet eens naar nieuwe stoelen gekeken hihi

 6. Echt... ik vind verkopen via Marktplaats een drama, altijd weer mensen die zelfs aan de deur nog willen afdingen, het gedoe en mensen in of bij mijn huis.. nee laat maar!

  Wel fijn dat het met deze boeken gelukt is!

  • Ja, het is gelukkig goed verlopen. De boeken zijn inmiddels ook gearriveerd bij de koper. Daar ben ik soms ook nog bezorgd over namelijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>