Reacties

Spanje anders. En ken je de Paso Doble? — 35 reacties

 1. Spanje zijn wij vroeger geweest. Al paar keer geweest. IK mist het wel. Nu kunnen al niet meer voor F.....Zeker leuk filmpje om te zien dansen van uitleg. Ik dans nooit haha......Fijne dag.

 2. Wij zijn nog nooit feestende jongeren en ouderen met sokken in sandalen tegengekomen in Spanje. Of ik heb er gewoon niet op gelet, maar Andalusië en het binnenland van Spanje zijn gewoon te mooi om op andere dingen te letten. :) Wat betreft de Spaanse wijn: daar hebben we echt nog wat te ontdekken!

  • Andalusië is inderdaad prachtig. Wij blijven er naartoe reizen. Sevilla, Córdoba, Granada, Cádiz, Málaga, ...
   En we zijn ook fan van Valencia en Barcelona.
   Heerlijk land én heerlijke wijnen! Tegenwoordig ook hier (in België) vlot te verkrijgen.

 3. Ik ben alleen nog maar in Salou en Barcelona geweest. Een vriendin van mij is 7 weken gaan touren met een camper door o.a. Spanje. Die foto's en verhalen zijn jaloersmakend!

 4. Wij gaan regelmatig naar Andalusie, vooral in de winter en het voorjaar vanwege het weer. We vinden de omgeving nog steeds prachtig. Als Spanje liefhebber (afficionado) volg ik het dagelijlse blog Spanje Vandaag. Zo blijf ik op de hoogte wat er speelt in Spanje.

  • Heerlijk land hè. Ik ben ook geabonneerd op Spanje Vandaag. Wij gaan al verschillende jaren de hele maand oktober naar Zuid-Spanje. En vaak ook in het voorjaar. Zijn net terug van Tenerife.

 5. Leuk! Ik heb ooit op een blauwe maandag, heel lang geleden, ook de Paso Doble leren dansen. Ik zou nu echter niet meer weten hoe. Spanje lijkt me overigens een heerlijk land, ben vaak door het land gereden op weg naar Portugal, maar ik ben er nog nooit echt geweest. Dit staat zeker hoog op de lijst.
  Leuke header trouwens, maak je die afbeelding zelf?

 6. Ah leuk zeg, ik houd wel van dit soort blogs. Ik ben meerdere keren in Spanje maar de laatste keer is inmiddels echt lang terug. Toevallig zat ik van de week eraan te denken om aankomende zomer misschien die kant op te gaan.

 7. Ooooh onze rondreis (fly drive) Andalusië zal ik nooit vergeten. De mooiste dingen gezien en prachtige momenten meegemaakt. Ook mindere trouwens, maar dat heb je bij iedere reis wel. Leuk om de video te zien! Ik kan echt goed dansen (freestyle in clubs) maar dit is echt niet mijn 'forte' ben ik bang. Wijn drinken dan weer wel, hahaha.

 8. Mijn ervaringen met Spanje, pfoe: dat zijn er nogal wat! Salou, Ibiza, Madrid, Barcelona.. allemaal leuke ervaringen en herinneringen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder