Reacties

Hoe smartphones een nieuwe behoefte creëerden! — 16 reacties

 1. Een mooi hoesje heb je gekozen, zou ook zo mijn smaak kunnen zijn.
  Ik heb gekozen voor een roze achterkantje voor mijn smartphone, lekker 'meisjesachtig'.

  En inderdaad bijzonder dat de komst van een nieuw product weer een reeks nieuwe producten met zich meebrengt, zo blijven we kopen...

 2. Ik vind jouw hoesje supermooi. Mijn vakantie-opschrijf-uitgave-boekje is ook zo. Zelf heb ik een lichtblauw hoesje waarop smile staat.

 3. Mijn jongste dochter heeft ook zo'n hoesje met bloemetjes van de Hema.
  Ik heb zojuist een nieuwe besteld een lichtblauw boekje met een vogeltje erop en de tekst I can do this.

 4. Ik heb nog geen smartphone hoesje. Stop het ding in een te kleine peutersok van mijn jongste dochter. Die glundert telkens van trots als ze het ziet :-) Zo heb ik ook altijd iets van haar bij mij.

 5. Ik had een hele mooie roze, tot ik mijn telefoon liet vallen en het hoesje stuk ging. Gelukkig deed hij dus waar hij voor bedoeld is. Alleen de winkel had alleen nog maar zwart voor mijn type telefoon. Grr...
  Maar mijn e-reader heeft wel een roze hoes en mijn iPad eentje met bloemen. Ze vinden deze bij mij thuis allemaal erg lelijk. De laatste twee komen bij de H.ema vandaan trouwens.

  • Fijn dat het hoesje je telefoon in ieder geval goed beschermde Janneke, ook al ging het zelf wel kapot. Balen dat er alleen nog maar zwarte hoesjes beschikbaar waren.

   Ik denk dat ik je iPad hoes ook erg mooi zou vinden.

 6. Hoewel ik al over de vijftig ben, merk ik dat ik roze toch heel leuk blijft vinden ;). Ook in combinatie met wit… zo is mijn iphone wit, het hoesje roze/wit. Mijn ipad wit en de hoes roze. En dat deed ik niet eens expres…hahaha

 7. Ik heb op het moment een lichtblauw hoesje en een leuke passende portemonnee waar mijn telefoon ook weer in past. Toevallig komt er binnenkort ook een blogje over online. ;)

  • Dat lijkt me ook wel erg handig: een portmeonnee waar een smartphone in kan. Maar ben je dan niet bang dat het magnetische veld van de smartphone je bankpasjes 'stuk' maakt?

 8. Ik vind je hoesje erg mooi, al het sort hoesjes wat lijkt op kitsch kitchen vind ik mooi. Alleen niet voor mij. Ik krijg vanuit NL in juli mijn nieuwe iphone (2dehands) maar wil daar een leren boekhoesje om. Ben voor mijzelf heel erg van de basics.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder