Smartphone hoesje Flying Tiger na 3 maanden

iPhone hoesje

In december kocht ik in Ede een mooi hoesje voor mijn refurbished iPhone6 bij de Flying Tiger. Ik vond 'm prachtig, want er stonden bloemen op. En dan vind ik het al snel mooi. Het hoesje was spotgoedkoop: 4,99.

Maar 3 maanden intensief gebruik was het hoesje wel aan te zien.

Zie ook mijn post over de Action telefoonhoes. en bewonder mijn nieuwe Huawei smartphone hoesje.

Wat voor soort smartphone hoesje heb jij?

Vergelijkbare berichten

20 reacties

 1. Mwa, ik vind het nog meevallen eerlijk gezegd. Toen ik mijn telefoon kocht, was er helaas geen leuk hoesje beschikbaar. Gewoon zo'n rubberen ding aan de achterkant dus. Maar wat mis ik de 'flaphoes' waar wat pasjes in kunnen! Nog steeds, ook na een jaar.

 2. Geef gewoon wat meer geld uit voor een betere kwaliteit! Spullen van Flying Tiger, AliB en meer van dergelijke zaken verkopen zoveel troep, zo slecht voor het milieu! Het milieu waar ook jouw en mijn kinderen en mijn en jouw toekomstige kleinkinderen in leven!

 3. Gewoon een lederen flaphoesje dat ik ineens ook een beetje als portefeuille gebruik. Bankkaart, identiteitskaart, rijbewijs... kan er allemaal in. Alhoewel Flying Tiger een beetje prat gaat op duurzaamheid, lijkt me dat niet echt opgaan. Ik heb daar echt het gevoel van een winkel met "wegwerpspullen". Of heb ik het nu helemaal mis?

 4. Hier een hoesje die ik kocht bij aankoop bijna twee jaar geleden.. hij is nog steeds netjes en heeft mijn telefoon vaak gered van stukgaan.

  Love as always
  Di Mario

 5. Hele goedkope waar ik tevreden over ben. Maar dat soort spul koop ik niet in dat soort winkels. Je moet eerst aan alles ruiken voor je het koopt of het niet meurt naar allerlei weekmakers.

 6. Ik heb een heel mooi fotohoesje besteld via internet en die blijft prachtig! Maar dat is dus alleen zo'n achterkant, geen flapje en dat scheelt natuurlijk bij het slijten.

 7. Ik laat m wel eens vallen dus heb een goed en duur hoesje van 30 euro met rondom een " bumper". En een plastic transparant beschermer vóór op. Geen spijt van. Zo'n telefoon kost toch honderden euro's. Kan je m beter goed beschermen.

 8. Je hebt wel een hoesje nodig, zo te zien ;-)
  Ik ook, hoor. Ik heb een blauwe waar pasjes in kunnen. Dezelfde als voor mijn iPad.

 9. Wat een mooi hoesje! Ik hou ook erg van bloemen dus deze had ik ook wel uit kunnen kiezen. Jammer dat deze nu beschadigd is. Ik heb een hoesje van My Jewellery en ze zijn stevig en mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.