Reacties

Goedkoop smartphone hoesje van Flying Tiger — 27 reacties

 1. Hoi Nicole,

  Jaa, hier in Haarlem zit ook een Flying Tiger.
  Ik ga er zo nu en dan naar binnen, als ik een bloknootje nodig heb.
  Of even gauw een nieuwe leesbril. Kost een habbekrats.
  Ik heb inderdaad 15,- betaald voor mijn iPhone hoesje. is ook een leukerdje,met een beetje Inca-motief, maar ik ga een reserve halen voor 4,-
  Goed idee!

  Groetjes van Marlou

  .

 2. Toen ik mijn telefoon kocht, was dat model net uit en was er alleen een hoesje voor de achterkant beschikbaar. Daar baal ik nog steeds van, want net als jij deed ik graag mijn biebpas in het hoesje, zodat ik 'm altijd bij me had. Bovendien merk ik dat mijn scherm niet opknapt van de eeuwige blootstelling aan de elementen. Dus ja, ik wil volgende keer ook weer zo'n hoesje dat er helemaal omheen gaat!

 3. Haha extra eervolle vermelding voor tante Dina :) Ik vind het wel een heel mooi hoesje. Ik vind bookcase modellen ook het fijnste. Zowel de kids als ik hebben oude modellen telefoons dus het is inderdaad altijd lastig om daar hoesjes voor te vinden. Mijn dochter was laatst ook geslaagd bij de Flying Tiger voor 3 euro geloof ik maar de rest van ons is het niet gelukt!

 4. IK koop mijn hoesjes meestal op maat (met een eigen foto of een heel stevige otterbox) zodat ik ze nooit (of toch heel zelden) hoef te vervangen. Mijn ervaring met die goedkope hoesjes is immers niet zo goed..

 5. Nou in zulke winkels kan ik bijna nooit iets voor de iPhone XS vinden. Gelukkig wel op Ali ;-). Maar ik woon letterlijk naast Ede en wij hebben een enorm winkelgebied, maar geen Flying Tiger. Wel twee Actions en twee HEMA’s

 6. Wij hebben ook een Flying Tiger. Ik vind het echt een hele leuke winkel (en qua uitstraling overigens niet te vergelijken met een Action. Qua budget spulletjes wellicht wel. Al vind ik deze unieker en van een betere kwaliteit). Maar wellicht komt dat omdat onze Action best een rommeltje is.
  Ik heb sinds mijn nieuwe telefoon (een iPhone 7) een Otterbox-hoesje, op aanraden van mijn broertje. Ik neem echt nooit een andere meer. De vorige telefoons heb ik weleens laten vallen (wie heeft dat niet?) maar dit is de enige hoes die de telefoon echt optimaal beschermt. Het kost wel wat (39,95) maar ik zou het zo weer doen. Onverwoestbaar. Deels leer (van dat leer wat alleen maar mooier wordt als het ouder wordt) en met een goede stootrand. Overigens ook een bookcase. Ik wil dat de voorkant ook bedekt is (voor sleutels en andere scherpe voorwerpen in mijn tas).

 7. Fijn he, die bookcase hoesjes! Zulke hoesjes helpen ook enorm tegen krassen op je scherm. Heb helaas geen Flying Tiger in de buurt, maar als ik er ooit eentje zie, loop ik er zeker even naar binnen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder