Reacties

Flying Tiger: Deense Hema in Nederland? — 45 reacties

 1. Ik ben er twee keer geweest en kom thuis met spullen die ik niet op mijn lijstje had staan.
  Het zijn leuke en ook handige spullen. Maar eigenlijk koop ik dus terwijl ik dat niet zou moeten doen. Maar het oog wil ook wat!

 2. Enige winkel met (veel te) leuke hebbedingetjes???? Ik vind het assortiment heel verfrissend en grappig, vooral van de kantoorartikelen word ik erg hebberig en de kaarsen zijn ook prachtig van kleur...

 3. In de vakantie zag ik zo'n winkel voor het eerst. Heel leuk en inderdaad voor hebbedingetjes. Maar goed dat wij hier zo'n winkel niet hebben????

 4. Ik kom er heel graag, deze winkel zit ook in Arnhem. Toen ik pas in Amsterdam was kwam ik ook deze winkel tegen, met maar liefst twee verdiepingen. De artikelen zijn inderdaad net wat anders en leuker dan in andere winkels en lage prijzen! de laatste keer had ik een knal roze vergiet voor 3 euro , leuke servetten 1 euro, flamingo prikkers 1 euro en een nieuwe paraplu voor 3 euro!

  • In Arnhem heb ik hem nog niet gezien, maar ik ben daar ook al een tijd niet meer geweest. Ik vind het parkeren daar zo'n gedoe. In Enschede kan dat gratis.

 5. Ja, wij hebben hem ook - VEEL te leuk! Ik ga er eigenlijk alleen binnen als ik eren leuk cadeautje zoek, anders is de verleiding om iets overbodigs aan te schaffen te groot....

 6. De Flying Tiger zit hier naast een Euro kelder, lol... niet handig en even verderop zit de Action, daarom lopen vele mensen het voorbij merk ik hier omdat de uitstraling inderdaad erg sjeik en duur aandoet.

  Dat hadden ze beter moeten doen, in een ander deel van de stad gaan zitten, hahahaha Want als ik er ben, en ik zie, trap naar beneden euro kelder wetend hoe groot dat is en dus 1000x meer, ja echt 1000x meer artikelen en zelfs nog goedkoper soms dan de Action of gelijkwaardig.. ja wat kies jij dan om in te gaan shoppen ;-)

  X

  • Het hangt ervan af wat ik moet hebben, Flying Tiger hier heeft lang zoveel niet als de Action aan spullen... en meestal moet ik net dat hebben wat Flying Tiger niet heeft ;-)

   X

 7. Ik zal eens snel kijken of er ook eentje in Amsterdam zit. Ik vind het altijd heel gezellig om door de Hema en de Xenos te lopen. Ik weet niet waarom, maar vind het daar altijd zo heerlijk 'huiselijk'. Dikke kans dat ik die Flying Tiger ook wel leuk vind.

 8. Onlangs is er ook eentje geopend in Brugge. Ik vind het een leuke winkel om in te lopen, ik heb er wel nog niks gekocht maar als je kleine hebbedingetjes nodig hebt... Een goed adresje. Persoonlijk vind ik de Flying Tiger leuker dan de Action.

 9. Ik had er nog nooit van gehoord. Ben even snel wezen kijken op de site, maar ik denk dat ik een nieuwe favoriet bij heb ;) Mijn handen beginnen al te jeuken met de dingen die ik dan doen en ik heb zelfs al producten gezien die ik al heel lang zocht voor een zacht prijsje. Ik geloof dat ik binnenkort maar eens naar Arnhem moet!

 10. Ja echt een superleuke winkel, voor het eerst ontdekt toen we in Denemarken waren en laatst ontdekt dat er een in Almere zit. Voor leuke niet al te dure kadootjes kan je daar echt heel goed terecht.

 11. ...ik vind de Hema veel leuker! Alhoewel ik bij deze winkel de "tas met man" wel erg graag wilde kopen maar mijn echtgenoot wil geen andere man in huis ????

 12. Van deze winkelketen heb ik nog nooit gehoord. Het klinkt wel als een winkel waar ik graag eens in rond zou kijken. Helaas zit er hier nog nergens een in de verre omtrek. Misschien komt dat nog. Lijkt me leuk :)

 13. In Haarlem zit er ook een en ik loop er altijd even naar binnen om vervolgens (het werd hierboven ook al gezegd) dingen te kopen die ik helemaal niet nodig heb. De keukenspullen vind ik echt heel fijn en ik koop er ook vaak kadootjes voor kindjes van vrienden. Als ze bijvoorbeeld bij ons komen logeren. De kwaliteit is niet al te best, maar hé, wat verwacht je voor die prijzen.

  • en daarom koop ik liever bij de Hema. Kwaliteit van de Hema-spullen is erg goed. Dat soort winkels, Action , Euro-shop en hoe ze verder ook mogen heten verkopen veel weg-werp-troep en dat zouden we niet moeten kopen.

 14. Ik leerde deze winkel kennen via Instagram, zag daar foto;s voorbij komen met gekocht bij... Hier in de buurt is er geen Flying Tyger maar in Eindhoven wel. Vind het dan wel leuk om er een rondje te maken en even rond te snuffelen as ik in Eindhoven ben.

 15. ik kende de winkel alleen van naam via mijn jongste dochter die in Den Haag woont.
  Afgelopen zomer ook eentje bezocht, toen we op vakantie waren in Denemarken. Leuk! Ik vind de winkel er leuker uitzien dan de Action. Voor mijn kleinkinderen wilde ik een cadeautje meenemen en heb toen voor hen allebei bij Tiger een vlieger gekocht. Ze waren er heel erg blij mee!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder