Dopper doppen: dop kwijt? Geen probleem!

dopper doppen

Een rode Dopper fles zonder Dopper dop. Elke keer als ik de la opendeed, dan zag ik hem daar treurig liggen. Waardeloos geworden, want wat heb je aan een Dopper fles zonder dop? Niets! Een Dopper dop is als een ei zonder zout, een man zonder baard, een fietsband zonder ventiel. En zo kan ik nog wel even door gaan.

Je kunt losse Dopper doppen kopen

Maar iemand vertelde me dat je losse Dopper doppen kunt bij bestellen. Eigenlijk was ik daar te vrekkig voor. Maar anderzijds: een Dopper fles is niet goedkoop. En wel handig. En zonder dop had ik er niets meer aan. Dus ik besloot me over mijn eigen zuinigheid heen te zetten, en zo’n losse dop te kopen.

Maar dan wel zo goedkoop mogelijk natuurlijk! Dat bleek echter nog niet zo eenvoudig. Op sommige sites was de Dopper dop weliswaar goedkoop, maar moest ik voor minstens 10 euro bestellen! En dan hadden ze ook nog eens belachelijk hoge verzendkosten. Die vielen dus af.

Uiteindelijk kocht ik mijn nieuwe Dopper dop gewoon bij de officiële Dopper winkel. Dat bleek het voordeligst te zijn.

Hier onder zie je een overzichtje van websites waar je Dopper doppen kunt kopen. Met de prijs en de verzendkosten er bij.

Websites waar je losse Dopper doppen kunt kopen – update 2021!

  • Bureaubewust: Dop is 3,30 maar verzendkosten zijn erg hoog. Totaal: € 9,80.
  • Waterflessenwinkel: Dop kost 3,30 maar verzendkosten zijn 4,95. Totaal: 8,25.
  • Ecomondo: dop kost 3,15. Maar geen enkele dop is op voorraad. Verzendkosten zijn 3,25. Totaal is 6,40.

Conclusie

En de winnende website is… Dopper zelf. Een dop kost daar weliswaar 3,30 en is dus duurder dan op sommige websites. Maar ik hoefde niet minstens 10 euro te besteden en de verzendkosten waren het laagst van allemaal: 1,65. Dus voor 4,95 kan ik nu mijn Dopper fles gewoon weer gebruiken!

Mocht er een goedkoper adres zijn voor losse Dopper doppen dan hoor ik het graag!

Wat zijn jouw ervaringen met Dopper? En koop jij wel eens losse onderdelen van iets?

N.B. Vandaag, 9 september 2015,  kreeg ik de Dopper dop thuisbezorgd. Op het pakketje staat een bedrag van 0,61 als verzendkosten vermeld. Een euro minder dus dan Dopper mij liet betalen…

25 Comments

  1. VeggieMo
  2. Wilma
  3. "Hanneke"
  4. Els
  5. marrian
  6. tiss
  7. Janneke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh