Reacties

Dopper doppen: dop kwijt? Geen probleem! — 25 reacties

 1. Ik gebruik mn dopper dagelijks!!! En mn baby speelt altijd met het dopje ;) die vind ik dan soms na lang zoeken ergens onder de bank/in de box/in de plantenbak terug. Dus handig om dit te weten, ik zal t nodig hebben in de toekomst ;)

 2. Ik vind hem wel fijn als we lange wandelingen maken. Maar vaak vergeet ik 'm en pak ik gewoon een gebruikt waterflesje. Die zijn iets kleiner en daardoor iets lichter als ze gevuld zijn.

 3. Ik heb geen dopper maar een waterfles van De bijenkorf. Deze heeft een rvs dop met kunststof (bpa vrij) binnenkant (schroefdop) met een stevige lus eraan. Ik kan de fles altijd makkelijk uit een tas vissen aan de lus ;-).
  De dop is minder kwetsbaar dan de uitstekende randjes van de dopperdop. Hij heeft het model van de ouderwetse melkfles met brede hals (van de melkboer)

 4. Tja, ik kocht een nieuwe waterfles (aluminium, 1 liter) en gooide vervolgens de nieuwe dop met de oude fles weg - en de oude dop paste niet op de nieuwe fles.... Ik wilde uitzoeken of er een losse dop te krijgen was, maar vond toen een heel nieuwe fles bij de Kringloop. Die blijkt alleen iets te lekken. Ik ben dol op de Handyman - die hebben vaak de raarste losse onderdelen - zo ook eens een nieuwe rubberen ring voor mijn veelgebruikte thermosflesje-voor-1-mok-koffie!

 5. Inmiddels wijzer geworden - we hebben al bijna 2 jaar doppers in gebruik - bestel ik nu de doppen per 5. Want ze gaan best regelmatig kapot (vallen) en om elke keer voor 1 dop dan die verzendkosten te betalen. Dus heb ik nu nog 4 doppen reserve. Dat moet goed komen...

 6. Ik heb de Dopper fles in de wereldwinkel gekocht voor € 11,95. Ook nu nog verkrijgbaar voor die prijs.
  Mijn dochter gebruikt de fles voor school. Dus best goed dat de fles na een jaar nog heel en compleet is. Ik twijfel voor mezelf of ik ook zo;n fles aanschaf. Hij is net te groot voor mijn tas.
  Nog geen nieuwe dop hoeven te kopen

 7. Dank je voor de post,
  meteen 2 doppen besteld,
  wie wat bewaard heeft wat, 1 dop verloren en 1 dop stuk gevallen,
  heerlijke flesjes!

  Groet
  Marrian

 8. Bij ons verkopen ze in de wereldwinkel ook de dopper flessen en daar zag ik losse doppen. Maar dit waren sportdoppen, dus met zo'n 'tuitje' eraan, die je lopend of fietsend met je tanden omhoog kunt trekken. Voor de prijs van €5,95

 9. Ik zag je post dat de losse doppen het goedkoopst zijn bij Top Leisure. Kon ze op de site niet vinden, dus even gebeld. Helaas verkopen ze ze al een tijdje niet meer

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder