Reacties

Als je te lang moeder bent.... — 21 reacties

 1. Haha tunnelvisie ;-)
  Ik heb altijd een (oude) jas over een keukenstoel hangen. Als ik dan even naar buiten moet, hoef ik niet eerst naar de kapstok om mijn jas te pakken.
  Toen de jongens nog thuis woonden slingerden er altijd wel jassen, schoenen, tassen e.d. rond.

  (Dank voor je lieve berichtje)

 2. Wat vind ik je toch een heerlijk mens.
  Dat met die jassen gaat meestal over voor ze dertig zijn of op zichzelf wonen. Ineens blijken dan al jouw opvoedtips best geleerd te zijn. Als je niet oppast mag je zelfs hun huis niet betreden met schoenen.

 3. Ik ben ook een jas over de stoel hanger. Zoon heeft het nog erger. Drie van de zes stoelen hebben een vest. Dat zit best wel lekker warm. Positief punt.

  Ik kan mij er dus niet druk over maken. ;-)

 4. Mijn man heeft de lelijke gewoonte om zijn jas op een keukenstoel te hangen want dat vindt hij makkelijker of zijn jas vooraan aan de kapstok te gaan hangen. Met het koude weer heeft hij meestal muts, sjaal en handschoenen aan als van buiten komt en die 'verspreidt' hij dan over werkblad en keukentafel. Elke keer hij thuiskomt, loop ik achter zijn rug om jas, muts, handschoenen en sjaal op hun plaats te gaan leggen.
  Ik ben al lang gestopt met hem te vragen om kledij aan/op de kapstok te leggen want het maakt toch niets uit.

 5. Herkenbaar en nu ze hier allemaal de deur zijn uitgewerkt...mogen zij het gaan proberen met onze kleinkinderen.
  En die kunnen er wat van haha...
  Gelukkig jassen aan de kapstok leren ze al op school hihi
  Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder