Reacties

Wat is jouw favoriete slaaphouding? 4 opties! — 19 reacties

  1. Ik kocht een matras voor rugslapers, maar na een jaar zat daar al zo'n 'deuk' in. Baal ik best wel van, want een matras is niet goedkoop en om het nu zo snel al te vervangen... Ik lig uiteindelijk ook veel op mijn zij, dus de volgende zou zo'n hybride matras moeten worden.

  2. Super interessant en inspirerend!! Wij hebben een paar jaar geleden een matras gekocht die helemaal gepersonaliseerd is op basis van ons gewicht en lengte + slaaphouding.

  3. Oh, een latex matras! Had ik echt nooit van gehoord. Ik slaap op een pocket matras, dat werd mij toen aangeraden voor mijn rugklachten, maar ik vind 'm helemaal niet fijn. Binnenkort maar eens even beter in gaan verdiepen. Thanks hiervoor!

  4. Ja zeker! Ik begin altijd op mijn buik. Voor buikslapers os een stevig matras goed. Ook lig ik wel eens op mijn zij en dan is een stevig matras minder. Ik lig nooit op mijn rug. Ik heb gekozen voor een medium matras met visco topper, ligt heerlijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder