Shoplog Hema, of hoe ik er 32,- doorheen joeg in 10 minuten

Screen Shot 2018 04 19 at 10.31.35

Na mijn wekelijkse koffie bij Bakker Bart ging ik donderdagochtend naar de Hema om een jersey rokje terug te brengen.

Ik kocht dat rokje vorige week omdat ik de kleur zo mooi vond. Het rokje was namelijk groen, en daar houd ik van. Bovendien was het in A-lijn model, dus alles leek te kloppen. Maar… er stond een zwarte print op. En dan vind ik dat er dús een zwart shirtje op moet. Maar ik houd helemaal niet van zwart.

Daarom besloot ik het rokje toch maar terug te brengen. Want ik ken mezelf. Dan ga ik het uiteindelijk toch niet dragen. Kijk dit is ‘m:

hema jersey rokje
12,50 bij de Hema. ‘Geen geld!’ zou mijn schoonvader roepen.

Nadat ik het rokje terug had gebracht besloot ik nog even lekker rond te kijken bij de Hema. Zonder boodschappenlijstje of duidelijk plan…

Kuch.

Dat moet je dus niet doen…. In snel tempo gaf ik 32,- uit. Maar goed, wel allemaal héél goede dingen! Kijk maar mee! (Als ik nou mijn Hema klantenpas had gebruikt en vouchers had geactiveerd had ik goedkoper uit kunnen zijn.)

Hema aankopen

3 solar lampjes voor 12,-

Ik ben dol op solar lampen in de tuin. En vorig jaar kocht ik er eentje bij de Hema die het nu nog steeds doet. Dus toen ik deze 3 solar lampjes tegenkwam besloot ik ze te kopen. Zelfs al waren ze 12,-. Omdat ik weet dat ze lang meegaan vind ik het de aankoop beslist waard.

solar lampen Hema
12,- bij Hema

Zonnebrand spray en cream

Inmiddels heb ik zoveel dingen gelezen over de schadelijke effecten van de zon dat het mijn gedrag beïnvloedt. Ik kocht zelfs een speciale facecream met een beschermingsfactor van 50. De rest van mijn lichaam moet het met een spray met een beschermingsfactor van 30 doen.

Ik koop het liefst een spray overigens. Die vind ik zo lekker makkelijk om aan te brengen namelijk.

zonnebrandmiddel Hema
6,50 voor de face cream en 8,- voor de zonnebrand spray

Vuilniszakken 30 liter, hoog model

Deze vuilniszakken kocht ik naar aanleiding van een tip van Jacobine op de blogpost over mijn ruzie met mijn Brabantia vuilnisemmer. Zij schreef in de comments dat de vuilniszakken van de Hema geschikt zijn voor dit type hoge vuilnisemmer. Binnenkort ga ik ze proberen Jacobine!

vuilniszakken hema 30 liter
1,-

Cakevorkjes

Eh tsja… voor deze vorkjes heb ik eigenlijk niet echt een goed excuus. Maar ik vond de plaatjes die er opstaan zo mooi! En vorkjes heb je nooit genoeg. Toch? Bovendien zijn mijn mooie Rien Poortvliet kaboutervorkjes heel lelijk geworden in de vaatwasser. Deze Hema vorkjes zijn tenminste netjes.

Hier kan ik mooi fruit mee eten bij de koffie van 10 uur en om 15 uur.

Dus ik bedoel maar. Ik had ze écht nodig!

cake vorkjes Hema
5,-

Wat was jouw laatste aankoop bij de Hema?

Lees ook mijn post Hema retourneren over waaraan je moet denken als je iets terug wilt brengen.

Similar Posts

46 Comments

 1. Ik kom er zelden meer. Ik denk dat ik vorig jaar de laatste keer bij de Hema was en toen kocht ik een goudkleurig schrijfboekje.
  Op dat rokje hoeft geen zwart. Ik zou creme of zacht roze er ook mooi op vinden staan.
  Ik ben een paar dagen geleden voor het eerst naar kleding gaan kijken bij de kringloopwinkel hier. Ja, waar ik dus ook bijna nooit kom ;-) Zo leuk geslaagd en heel voordelig. Ik ben van plan om de komende tijd vaker te gaan. Zoals ik al eerder schreef is een groot deel van mijn kleding nu veel te groot. Die bewaar ik wel, want broeken kopen is voor mijn figuur nogal lastig (lange benen, smalle taille).
  Ik heb lampen in de tuin, maar gebruik ze niet. Is beter voor de natuur. Vooral voor de dieren. Ik wil wel graag eens een wakawaka om in huis te gebruiken. Die zijn nogal aan de prijs, dus die staat op mijn verlanlijstje.

  Ik gebruik niet graag zonnebrandproducten. Er zit vaak nogal zooi in en dat smeer ik niet op mijn lijf. Ik zit niet vaak in de zon en al helemaal niet om bruin te worden. Ik heb een lichte huid en ik vind dat prima. Ik verbrand nooit, maar ga dus wel voorzichtig om met de zon. Mocht ik ooit op vakantie gaan naar een zonbestemming dan wil ik iets smeren zonder zooi. Zal ik waarschijnlijk online moeten bestellen. Volgens mij heeft Lavera iets in het assortiment. Ik heb deze week een tandpasta gekocht waar geen zooi in zit. Dus geen fluoride (dubieus) en titanium (ook dubieus). Gisteren uitgeprobeerd en ben er blij mee. Mijn tanden voelden schoner en niet meer dat irritante schuim.

 2. Ik ben ook regelmatig te spotten bij de hema. Fantastische winkel die zo’n fijne transformatie heeft doorgemaakt. Ik jaag er daar ook altijd vele te veel geld doorheen!

 3. Bij de hema heb ik voor het laatst een rekje gekocht om mijn sleutels aan op te hangen zodat ik deze niet kwijt raak.. Helaas zijn de sleutels kwijt maar het rekje hangt er mooi bij hoor!

 4. Herkenbaar haha. Hier is dat altijd het geval bij de action en de primark *oops*

  Maar je hebt wel echt leuke dingen gehaald..

  Enne met dat mooie weer is een goede bescherming natuurlijk hartstikke nodig!

  Hier zweren we bij de nivea zonproducten :)

 5. Van de week, flesje mintwater (in de aanbieding hahah…), excuus want ik was op reis en wilde geen € 2,00 uitgeven voor een flesje water elders. Grappige koptekst.

 6. Toevallig aan het ovuleren Nicole? Geen grapje hoor: ik heb erop gelet en ik krijg vaak impulsieve koopdrang als er weer een ei gelegd moet worden ;-)

 7. Het zijn wel allemaal hele handige spullen die je hebt gekocht. Je hebt, oké op de vorkjes na, niet echt iets leuks voor jezelf gekocht dus dan valt het wel weer mee die 32 euro. Toch?

 8. De Hema is mijn hofleverancier! Ooit in de Hema gestaan met Sinterklaas en besloten: hier liggen alle cadeautjes voro mijn familie. Ik had gelijk…

 9. Dat rokje vind ik echt super leuk en gelukkig ben ik dol op zwart.. hij staat dus nu op mijn wishlist!

  Leuke producten heb je verder gekocht. Hoe is die zonnebrand van de Hema? Ik gebruik nu die van de Kruidvat, maar vind het wel leuk om meerder merken uit te proberen!

 10. Ik vind het rokje wel leuk! Het laatste dat ik kocht bij de Hema waren onderbroeken voor mijn dochtertje en een portemonnee voor mezelf. Ik heb nog even bij de taarten gestaan maar kon me inhouden.

 11. Hema is idd ook zo’n winkel waar je snel iets koopt zonder echt nodig te hebben.
  Mijn laatst aankoop… ik dacht een kaartje voor iemand.

 12. die lampjes zijn ook leuk! Ik vind het altijd wel gezellig om iets van zonne-verlichting op mijn terras te zetten of te hangen, zelfs als je binnen zit.

 13. Heerlijk hoor. Allemaal goede aankopen, dan mag het ook wat kosten toch? Die taartvorkjes vind ik echt super schattig. Maar ik moet eerlijk zijn dat mijn oog vooral viel op de vaas die erachter staat. Wat is ie prachtig! En kleding shop ik ook wel eens bij de hema. Vaak is alle kleding in mijn maat al weg, die ik leuk vind. Zal wel aan de vestiging liggen, maar wel jammer :) Geniet van je rokje met het mooie weer.

 14. leuke vorkjes ja en een goede zonne bescherming ook nooit verkeerd..kleding vind ik niet mega goedkoop tenzij je iets in de koopjes hoek hebt.
  maar de make-up is prima , mooi en niet duur,alle verzorgings spulletjes ruiken lekker en niet duur.

  ben gek op de koopjes die in de bak liggen hhihi zo scoorde ik een x gave bloembak potten gave vel blauwe kleur 1 euro past met gemak een hortensia in en ik scoorde tof glas en geur kaars,verder als je de app van hema in de appstore download heb je vaak extra korting of met klantenpas.

  ik ben fan van de niet dure koffie pads en koffiebonen laatst geproefd erg smaakvol en niet duur..en regelmatig ondergoed in de korting en sieraden sets 1 A 2 EURO HIHIH tip met die hema app kun je gebruik maken van extra korting xd
  p.s fijn dag en volg je mij terug!Xliefs Willemien

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.